Välkommen till ISSR!

International School of the Stockholm Region (ISSR) har haft IB-programmet sedan 1999. IB är ett tydligt universitetsförberedande program som ger ett diplom som gäller såväl till svenska som utländska universitet. Skolan har 160 elever och ligger vid Skanstull på Södermalm.

Probably the best pre-university education in the world

“Life in the 21st century, in an interconnected, globalized world, requires critical thinking skills and a sense of international mindedness, something that International Baccalaureate (IB), Diploma Programme students learn to know and understand.”(IB).

Visa alla utbildningar på International School of the Stockholm Region

internationalschoolofthestockholmregion.stockholm.se

Snittbetyg: 3

Jane
I love the IB and I believe it is a good program that works well for me. ISSR is a good school that I would recommend, however the administration is poor and they've let me and my classmates down many times. Though there are a lot of poor teachers, I'd say 7/10 teachers are amazing.
David
I will start by reviewing the education. A few teachers are fine but others frankly don't give a hoot about you. Some of them will tell it straight to your face. Overall the administration and the teachers are disorganized. The teachers are absent for long periods of times with no real substitute teacher. This obviously takes a toll on the educa...
Visa hela

Skolrecensioner