Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogrammet

Om utbildningen

Introduktionsprogrammet vänder sig till dig som inte har behörighet till ett nationellt program på gymnasiet. Det finns fyra olika introduktionsprogram: programinriktat val, yrkesintroduktion, individuellt alternativ och språkintroduktion.

Introduktionsprogrammets innehåll bestäms i en individuell studieplan. Ingen av introduktionsprogrammen leder till en examen utan tanken det ska leda vidare till ett studier på ett nationellt gymnasieprogram eller till arbete.

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogrammet

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Malmö. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: Storgatan 20, Postadress: Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen, Malmö stad, 205 80 Malmö
Telefon: 040-34 33 90 
Mejladress: antag@malmo.se
Heleneholms gymnasium
Munkhättegatan 1
21456 MALMÖ Malmö

Välkommen till Heleneholms gymnasium!

Heleneholms gymnasium är en ny skola. Hos oss handlar allt om introduktionsprogram. Vi erbjuder två varianter av individuellt alternativ och programmet språkintroduktion. Våra elevers vilja och driv är det som inspirerar oss. Det är era drömmar, ambitioner och energi som...

Läs mer om Heleneholms gymnasium och visa alla program.

Sponsrad