Hedda Anderssongymnasiet i Lund

Lunds nya gymnasieskola, Hedda Andersongymnasiet, är inriktad på kreativitet, handlingskraft och företagsamhet!
Hedda Anderssongymnasiet är en banbrytande skola som utnyttjar ny teknik och forskning kring hur vi lär oss bäst och får mod att ta oss an framtidens utmaningar.
Här ger du dig i kast med verkliga utmaningar i nära samarbete med näringsliv, Ung företagsamhet, universitetet och andra samhällsaktörer. Du arbetar med varierande arbetsformer, ibland tillsammans med elever från skolans fyra program; teknik-, ekonomi-, samhällsvetenskaps- och naturvetenskapsprogrammet.
Tillsammans med andra lär du dig att dra nytta av era olikheter och hitta nya lösningar på aktuella utmaningar. Detta gör dig rustad för vidare studier, men det lär dig också att samarbeta och hantera frågor som morgondagens arbetsgivare anser viktiga och som samhället behöver!

Visa alla utbildningar på Hedda Anderssongymnasiet

Ekonomiprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Teknikprogrammet

Hedda Anderssongymnasiet

Sankt Månsgatan 18

www.lund.se

Det finns inga recensioner än.