Flygteknikutbildning

Flygteknikutbildning

Om utbildningen

Flygteknikutbildningen är en yrkesutbildning och passar dig som vill jobba som helikopter- eller flygplansmekaniker. Under utbildningens gång får du lära dig hur flygplan och helikoptrar är konstruerade samt hur du felsöker och reparerar dem.

Flygteknikutbildningen är riksrekryterande vilket betyder att du kan söka den oavsett var i Sverige du bor. Utbildningen innehåller 15 veckors praktik där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Efter avslutade studier kan du jobba som helikopter- eller flygplansmekaniker eller studera vidare på yrkeshögskolan.

Ansökan

Ansök till Flygteknikutbildning

Du söker programmet via antagningskansliet Antagningskansliet för Karlshamn, Olofström och Ronneby. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Utbildningsförvaltningen, 374 81 Karlshamn
Telefon: 0454-81519
Mejladress: liselotte.edvardssonsvensson@karlshamn.se
Gymnasieskolan Knut Hahn
Blasius Königsgatan 27
37235 Ronneby

En gymnasieskola i modern och stimulerande miljö

Gymnasieskolan Knut Hahn har funnits sedan 1969 och totalrenoverades 2004. Organisationen har lång erfarenhet av gymnasieutbildning men också förmånen att finnas i en väldigt modern och stimulerande miljö med modern teknik. På Knut Hahn arbetar man för att vara en...

Läs mer om Gymnasieskolan Knut Hahn och visa alla program.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Berit 86
15 dec 2021
Bästa skolan någonsin

Har gått en termin och är redan helt sold. Jag älskar lärarna och sättet man lär sig på. Maten är ju såklart det bästa då vi äter på restaurangen på F17. Ansök nu wallahi

Sponsrad