RIG / NIU

Idrottsutbildning (NIU), Truppgymnastik

Katrinelundsgymnasiet, i Göteborg
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Truppgymnastik på Katrinelundsgymnasiet i Göteborg

Du som elitsatsar inom truppgymnastik eller artistisk gymnastik har nu möjlighet att söka till Katrinelundsgymnasiets elitidrottsutbildning, där du kan kombinera skola och träning. Träningen bedrivs tre gånger i veckan i Lundenhallen, som är specialutrustad för truppgymnastik, i Gymnastikens Hus i Bergsjön samt i Katrinelundsgymnasiets idrottshus/gym. Utbildningens tränare är utbildade av Svenska Gymnastikförbundet och har minst nivå steg tre. Träningen är utformad i samarbete med Gymnastikförbundet Väst. 

Ansökan sker ansökningsformuläret på Katrinelundsgymnasiets hemsida eller via Gymnastikförbundet Västs hemsida. Där finner ni även kontaktuppgifter, om ni har specifika frågor eller funderingar om utbildningen. Antagning till programmet sker i enlighet med antagningsregler baserat på elevernas betyg från grundskolan. Dessutom genomförs en praktiskt uttagning under december månad och besked om plats ges senast i mitten av januari.

Sista dag för ansökan: 1/12

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Truppgymnastik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Göteborg

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Truppgymnastik

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Göteborgsregionen. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 507340222 Göteborg
Telefon: 031-335 51 30
Mejladress: gymnasieantagningen@goteborgsregionen.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Truppgymnastik så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Katrinelundsgymnasiet
Skånegatan 14
411 40 Göteborg

Katrinelundsgymnasiet – Skolan mitt i stan, granne med Ullevi

Hur du mår påverkar hur det går med dina studier. Därför jobbar vi på Katrinelundsgymnasiet med hela dig - både din ambition och kondition. Vi är extra noga med maten och uppmuntrar alla, oavsett om du är idrottselev eller inte,...

Läs mer om Katrinelundsgymnasiet och visa alla program.

Sponsrad