Recensioner av Norrköping Fria Läroverk

Snittbetyg: 4

Evelinn
Skolan är bra! Den är liten och oftast ser man de flesta lärarna. Lätt att hitta till kansliet om man behöver hjälp med något så som CSN eller något. En bra stämmning i skolans lokaler.
Kråkan
Fria läroverken i Norrköping är den bästa skolan jag har gått på. När jag skulle välja gymnasium kändes ingen rätt... Det var så många och så mycket rykten om att där man gick så var man en sån person. På Fria känns det som en lite mer idrottsskola men vi har också resturang utbildning som verkar jättekul och därmed väldens bästa skolmat! Lärarn...
Visa hela
Jackan
Lärare som inte kan vad de lär ut, lärare som inte har licens Lokalerna ser dock oftast fräschast ut samt att maten oftast ser bra ut
Elin
Superbra lärare! Stort lyft från grundskolan & riktigt bra trivsel i klassen. Maten är supergod & gjord i skolans lokaler. Värt varje liten minut på bussen till och från Finspång.
Samhällselev
Bra skola. Sedan fria läroverken tog över skolan har det skett en stor förändring. De mindre bra lärarna byttes ut mot nya och engagerade lärare. Tycker också att skolans koncept är något som gör skolan till en av de bästa. Jag gick samhällslinjen och stortrivdes med både linje, lärare och kompisar!

Medlemslogin