Flygteknik Technical Training

Vår skola, Flygteknik Technical Training , finns vid Skavsta flygplats, ca 7 km från Nyköping. Här utbildar du dig till flygmekaniker och flygtekniker. Våra utbildningar har riksintag, vi tar emot elever från hela landet. Undervisningen sker i fina lokaler med modern teknisk utrustning och inspirerande omgivning med en internationell flygplats precis på vår tröskel.

Under utbildningarna arbetar du dig från små plan som Piper och Cessna till SAAB 2000, fullt utrustat med all modern teknik. En resa som kan fortsätta långt ut i världen, eftersom ditt slutbetyg ger dig de certifikat som krävs för att arbeta utanför Sveriges gränser.

Merparten av din utbildning genomför du i skolans båda hangarer, verkstadsutrymmen och lackeringsverkstad.

Ladda ner broschyr om skolan

Bo på skolan

Vi erbjuder boende till alla våra elever, dvs både gymnasie- och YH-elever, som är folkbokförda utanför Nyköpings kommun. Läs mer om elevboende i denna broschyr.

Är du intresserad och vill veta mer om Flygteknik Technical Training, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Flygteknik Technical Training

Välkommen på öppet hus!

Vi vet att det kan vara svårt att välja till gymnasiet. Därför arrangerar vi flera öppet hus under läsåret så att du får tillfälle att träffa elever, lärare och annan personal för att få mer information om våra utbildningar.

Eget besök

Du som ska söka till gymnasiet är alltid välkommen att kontakta en studie- och yrkesvägledare för att boka ett besök och hälsa på oss. Du får då möjlighet att delta i undervisningen under en dag och får känna på hur det är att gå på Flygteknikprogrammet.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-01-29    Tid:   10:00 - 14:00
Datum:   2022-04-21    Tid:   17:00 - 19:00

Specialprogram
Flygteknikutbildning Ort Recensioner
Flygteknikutbildning Nyköping
  • = Riksintag

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Flygteknik Technical Training.

Flygteknik Technical Training

General Schybergs väg 12-14
611 92 Nyköping

nykoping.se

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från Flygteknik Technical Training, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga