Visa gymnasium.se som: Mobil
     

Om skolan

Ebba Brahe Gymnasium

Välkommen till Ebba Brahe Gymnasium

 

Påbörja ditt livs resa – världen väntar!

Ebba Brahe Gymnasium är en modern skola i framkant som kommer att erbjuda dig en förstklassig undervisning. Det är en plats som uppmuntrar till innovativt tänkande där du kommer att växa och utvecklas. Här är studierna i fokus och skolan passar dig med höga ambitioner och undervisningen förbereder dig för fortsatta studier såväl i Sverige som internationellt. 

Vi vill att du ska lyckas

Det är ditt lärande och din utveckling som står i centrum hos oss och det absolut viktigaste är att undervisningen bedrivs av skickliga och kompetenta lärare. Våra lärare har hög kompetens inom sina ämnen och har även ett stort engagemang i sin undervisning. Det finns en stark gemenskap mellan elever och lärare och du kommer att märka att våra lärare jobbar väldigt nära dig som elev.

En plats full av möjligheter 

För att kunna förändra världen måste du förstå den. Goda ämneskunskaper ger dig en stabil grund att stå på. Ämnesundervisningen bedrivs av kompetenta ämneslärare som uppmuntrar dig som elev att sträva efter goda resultat. Vi vill även förbereda dig som elev på bästa sätt inför framtiden. Det sker exempelvis genom case-studier och andra former av projekt. Vi vill även att du ska få möjlighet att driva entreprenörsprojekt genom att exempelvis medverka i Ung Företagsamhet. Ebba Brahe Gymnasium har en internationell Advisory Board med ett brett kontaktnät. Det finns därför stora möjligheter till internationella kontakter och projekt under dina studier hos oss. 

Våra program

Ebba Brahe Gymnasium erbjuder följande program:

  • Naturvetenskapsprogrammet med inriktning naturvetenskap
  • Ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi
  • Ekonomiprogrammet med inriktning juridik
  • Samhällsvetenskapsprogrammet med inriktning samhällsvetenskap

Ebba Brahe Gymnasium ligger på Kvarnholmen i Nacka. Hit tar du dig lätt med bussen från Slussen eller Nacka Forum. Bor du i innerstan eller på Lidingö går det lätt att ta sig till skolan via pendelbåten. 


Är du intresserad och vill veta mer om Ebba Brahe Gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Ebba Brahe Gymnasium

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Ebba Brahe Gymnasium.

Hitta till skolan

Ebba Brahe Gymnasium

Kvarnholmsvägen 89
131 31 Nacka

 Visa telefonnummer
www.ebbabrahegymnasium.se

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Ebba Brahe Gymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information