Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka

Välkommen till Drottning Blankas Gymnasieskola i Nacka

Hösten 2020 öppnade Drottning Blankas Gymnasieskola en ny skola i Nacka. Här erbjuds yrkesprogram såväl som högskoleförberedande program, men också ett stort fokus på personlig utveckling under din gymnasietid. Skolan i Nacka blir en av Drottning Blanka-skolorna som finns i 21 städer. Alla skolor ligger centralt och är personliga med god sammanhållning, skön stämning och engagerad personal.

Läs mer på skolans hemsida!

Är du intresserad och vill veta mer om Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka

Välkommen på Öppet hus

Din trygghet är viktigt för oss och därför behöver du inför ditt besök på Öppet hus anmäla dig, klicka här för att göra det. Detta för att vi kommer behöva begränsa antal besöksplatser.

På grund av den ökande smittspridning kan vissa av skolans öppna hus vara inställda. Gå in på hemsidan för att se den senaste informationen.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2021-04-24    Tid:   12:00 - 14:00

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka.

Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka

www.drottningblanka.se

För att få mer information från Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.