Christinagymnasiet

Nytt gymnasium på Lidingö

Höstterminen 2021 öppnar ett nytt fristående gymnasium centralt på Lidingö i närheten av Lidingöbana och bussar. Skolan har fått tillstånd av Skolinspektionen och är med i gymnasievalet. Det är ett mindre gymnasium med ca 300 elever och två inriktningar av det högskoleförberedande ekonomiprogrammet:

• Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi
  • Ekonomiprogrammet inriktning juridik

Första året tar vi in ca 100 elever i årskurs ett. Skolan växer sedan med våra första elever tills skolan är fullt utbyggd år tre. Första året läser alla samma kurser, för att sedan i åk 2 välja inriktning.

Kunskap- Trygghet- Ansvar
är skolans ledord och innebär att gymnasiet har engagerade, kompetenta lärare som arbetar nära eleverna, att det är en liten familjär enhet där skolan arbetar aktivt för att skapa sammanhållning och gemenskap. Målet är att alla, både elever och lärare, tar ansvar för sitt arbete och för att bidra till en trevlig skolmiljö där alla både lyckas i studierna och tar hand om varandra.

Skolan ägs och drivs av Lidingö Gymnasium AB som helägs av Lidingö Skola AB som idag driver Christinaskolan på Lidingö.

Är du intresserad och vill veta mer om Christinagymnasiet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Christinagymnasiet

Högskoleförberedande program
Ekonomiprogrammet Ort Recensioner
Ekonomiprogrammet, Ekonomi Flera orter (2)
Ekonomiprogrammet, Juridik Flera orter (2)

Visa alla

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Christinagymnasiet.

Christinagymnasiet

Läroverksvägen 58
181 56 Lidingö

Det finns inga recensioner än.

För att få mer information från Christinagymnasiet, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga