Visa gymnasium.se som: Mobil

Om skolan

Välkommen till Campus Manilla gymnasium!

Campus Manilla gymnasium är beläget på Kungliga Djurgården - nära till grönskan och till vattnet, men även till staden. Utbildningarna på skolan har en stark förankring i entreprenörskap - inte bara på ekonomiprogrammet. Skolan har många samarbeten med såväl svenska som utländska aktörer och får regelbundet besök av kända entreprenörer som håller såväl föreläsningar som workshops.

Höga förväntningar

Campus Manilla tror på höga förväntningar - dina lärare kommer att ha höga förväntningar på dig som elev. Du ska som elev i gengäld ha höga förväntningar på dina lärare. Dörrarna till lärarnas arbetsrum står öppna, och du ska känna dig välkommen att när som helst kunna prata med dina lärare om utbildningen och undervisningen - eller bara om vädret.

Visa alla utbildningar på Campus Manilla gymnasium

Digitala gymnasiemässan

Letar du efter den Digitala gymnasiemässan? På mässan kan du träffa olika gymnasieskolor live och boka enskilt videosamtal med en skola. 

Besök mässan här!

Program

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Hitta till skolan

Campus Manilla gymnasium

Manillavägen 32-36
115 21 Stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

CMG
(5)
Som skola har jag svårt att tänka på någon bättre än Campus Manilla. Lärarna är grymma, maten är mer än bara ätbar och vi gästas ständig av viktiga föreläsare som bland annat nobelpristagarna i ekonomi, spotifys grundare m.m. Vi har olika aktiviter på och efter skoltid och tack vare de olika komiteerna har du har oftast en möjlighet att påverka ...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.