Välkommen till Campus Manilla gymnasium!

Campus Manilla gymnasium är beläget på Kungliga Djurgården - nära till grönskan och till vattnet, men även till staden. Utbildningarna på skolan har en stark förankring i entreprenörskap - inte bara på ekonomiprogrammet. Skolan har många samarbeten med såväl svenska som utländska aktörer och får regelbundet besök av kända entreprenörer som håller såväl föreläsningar som workshops.

Höga förväntningar

Campus Manilla tror på höga förväntningar - dina lärare kommer att ha höga förväntningar på dig som elev. Du ska som elev i gengäld ha höga förväntningar på dina lärare. Dörrarna till lärarnas arbetsrum står öppna, och du ska känna dig välkommen att när som helst kunna prata med dina lärare om utbildningen och undervisningen - eller bara om vädret.

Visa alla utbildningar på Campus Manilla gymnasium

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet