Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Språkresa till San Sebastián, Spanien

Blueberry Språkresor
Programinformation
Spanien
Språkresor
Studera spanska i vackra San Sebastián

Om utbildningen

Slipa spanskan med en språkresa till San Sebastián

San Sebastián ligger vid kusten i norra Spanien, vid gränsen till Frankrike och är perfekt för dig som vill kombinera sol och bad med äventyr och kultur! Staden är liten nog att kännas behändig och trygg samtidigt som den är så pass stor att det alltid finns något som händer.

Med sin närhet till Frankrike är det också lätt att ta sig över gränsen för en helg. Skolan anordnar många aktiviteter och utflykter för sina ungdomar och det blir en härlig sammanhållning i gruppen när man spelar volleyboll på stranden, går på museum, vandrar i bergen eller utforskar franska kustlinjen tillsammans.

Språkskolan

Skolan, Lacunza International House, är samma som för våra vuxenstudenter. Den ligger bredvid en stor park på fem minuters gångväg från centrum och tio minuter från stranden. Den är helt nyrenoverad, med 16 rymliga klassrum, en terrass med snacks, kaffe- och dryckesautomater, ett uppehållsrum, ett bibliotek med böcker, tidningar etc, ett multimediarum med filmvisningsmöjligheter och ett datalabb med Internet. På skolan går studenter från fler än 40 länder.

Kurs och datum

Varje måndag under perioden 1 juni till 28 augusti. Är man däremot nybörjare måste man börja: 1 juni, 6 juli eller 3 augusti. Det finns undervisning på alla nivåer, och om du inte är nybörjare gör du ett språktest första dagen på kursen och placeras i en lämplig grupp utefter det. Du har 5 lektioner (à 45 minuter) per dag måndag till fredag i grupper på 4-12 studenter. Lektionerna är en bra blandning av teori och praktik med stor fokus på kommunikation: att få studenterna att applicera det de lärt sig på verkliga situationer.

Boende

Du bor i värdfamilj med helpension. Om du reser tillsammans med någon kan ni dela rum, annars har du ett eget rum. Lakan och tvätt ingår. Värdfamiljerna är speciellt utvalda att passa bra för ungdomar. Det går bra att komma med önskemål om värdfamiljen (att de har barn i en viss ålder/har djur/är sportiga etc) så försöker skolan tillgodose dessa så gott de kan. Värdfamiljerna bor på 5-30 minuters avstånd med buss eller till fots från skolan.

Alla måltider ingår. Studenterna får lunch med sig som äts på skolan. Meddela oss i samband med anmälan om du har några särskilda allergier eller specialdiet. Vid specialkost tillkommer en kostnad på 25 EUR per vecka.

Fritidsaktiviteter

Skolan har ett speciellt aktivitetsprogram som löper under hela kursperioden. Tre eftermiddagar i veckan ordnas aktiviteter av olika slag, t ex stadsrundtur, fästningsbesök, volleyball på stranden, picknick på ön St Clara, kajakpaddling, vandring i bergen, filmvisning etc, och på lördagarna är det en längre heldagsutflykt, t ex till Bilbao, franska kustlinjen, Heliga Loyola, Vittoria etc. Det finns en ledare som är ansvarig för alla aktiviteter, och som är länken mellan studenterna, skolan och värdfamiljerna. Observera att detta kan komma att ändras närmare inpå kursstart.

Som student på skolan får man ett studentkort som ger rabatter runtom i San Sebastián. Det finns ett även ett gym nära skolan där man bli medlem till rabatterat pris. Skolan förmedlar konversationsutbyten med spanska studenter om så önskas.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om språkresan så kommer Blueberry Språkresor att kontakta dig.

Är du intresserad och vill veta mer om Språkresa till San Sebastián, Spanien, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Språkresa till San Sebastián, Spanien så kommer skolan att kontakta dig.

Blueberry Språkresor

Blueberry

Utforska världen med Blueberry Språkresor

Vill du bli bättre på språk och uppleva en annan kultur? Med Blueberry Språkresor har du möjlighet att studera ett modernt språk utomlands. Blanda nytta med nöje under din gymnasietid genom att spendera en termin, en sommar eller ett läsår...


Läs mer om Blueberry Språkresor och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Blueberry Språkresor

Grev Turegatan 35
114 38 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.blueberrysprakresor.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Skicka in din intresseanmälan

För att få mer information om Språkresa till San Sebastián, Spanien från Blueberry Språkresor, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: