Bellevue gymnasium i Malmö

Bellevue gymnasium är en gymnasieskola för dig som behöver ett individuellt alternativ. Arbetsklimatet på skolan präglas av ett positivt och lösningsfokuserat arbetssätt, individanpassade utbildningar, alla människors lika värde och trygghet.

Visionen är att alla elever ska nå sina individuella kunskapsmål. Bellevue gymnasium jobbar flexibelt för att skapa individuella lösningar utifrån dina behov och hjälper dig att utvecklas socialt.

All personal på skolamn arbetar för att du ska få bästa möjliga hjälp att komma vidare i dina studier eller till arbete! Du får uppleva meningsfulla sammanhang och vara delaktig i vad som händer på skolan. Här läggs grunden för goda relationer och du får de bästa förutsättningarna för att nå dina mål.

Visa alla utbildningar på Bellevue gymnasium

Introduktionsprogrammet

Andel lärare med leg. och behörighet 2020/21

Antal elever per lärare 2020/21

Bellevue gymnasium
Bellevue gymnasium 10,4

Bellevue gymnasium

Stadiongatan 67
21762 Malmö

bellevuegymnasium.malmo.se

Det finns inga recensioner än.