Om skolan

Amerikanska Gymnasiet - Stockholm

Välkommen till Amerikanska Gymnasiet! 

Amerikanska Gymnasiet är en svensk gymnasieskola som utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet kombinerar det främsta från det svenska och amerikanska skolsystemet. Skolan vänder sig till dig som är studiemotiverad med ambition att skaffa dig en gymnasieutbildning med internationella fördelar. 

Du får studera I en modern och lugn studiemiljö med inslag från amerikansk high school. Undervisningen sker både på svenska och engelska. Att göra engelskan till en naturlig del av din vardag rustar dig för universitetsvärlden, samtidigt som det skapar förutsättningar för en framtida karriär både i Sverige och utomlands. 

Skolan är formad för att ge elever och lärare så goda förutsättningar som möjligt för att lyckas. Detta inkluderar hela perspektivet från hur skollokalerna är utformade, till hur vi använder litteratur, samt att vi delar in läsåret i tre terminer istället för två. 

Skolan har fått den internationella utmärkelsen ”Apple Distinguished School” vilket innebär att vi är en av 535 skolor i världen som av Apple anses vara ledande skolor i välden när det gäller utveckling av undervisningen.


Är du intresserad och vill veta mer om Amerikanska Gymnasiet - Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Amerikanska Gymnasiet - Stockholm

Program

Sociala medier

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Amerikanska Gymnasiet - Stockholm.

Hitta till skolan

Amerikanska Gymnasiet - Stockholm

Segelbåtsvägen 9
112 64

 Visa telefonnummer
www.amerikanskagymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Anonym

Jag trivs jättebra! Fina och fräscha lokaler, liten men trevlig skola. Det enda negativa är egentligen att informationen man får är lite bristande, inte alltid man får reda på det man ska, maten är bra ibland men varierar väldigt mycket, generellt ganska bra.

Elev

Än så länge har det visat sig att Amerikanska Gymnasiet var precis rätt val och att ingen av dem andra skolorna jag sökte till hade riktigt mätt upp. Väldigt nöjd med mina lärare, rekommenderar starkt om du vill gå i en skola med riktig känsla av att alla hör med.

Recensioner
Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Amerikanska Gymnasiet - Stockholm, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information