Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Var med i gymnasium.se:s påsktävling!

På påsken letar man ju efter ägg och eftersom vi på gymnasium.se tycker att detta är en rolig tradition så vi har anordnat en äggjakt på siten! Priset består av ett presentkort på SF Anytime - hur kul att kolla film med en kompis? Allt som krävs av dig är att hitta det gömda ägget och därefter skriva en kort motivering om varför just du ska vinna.

Så här går det till

Tävlingen pågår i två veckor med vinstchans varje vecka. Ett ägg har då gömt sig på en programsida någonstans på siten och din uppgift är att hitta den! Varje vecka får du ett mail med en länk till det program där ägget gömmer sig.

När du hittat ägget är det bara att klicka på det för att komma till tävlingsformuläret. Där lämnar du en kort motivering till varför just du ska vinna veckans tävling. Genom att svara på formuläret godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. 

Ny vinnare varje vecka

Varje veckotävling avslutas på söndagen veckan efter tävlingen har annonserats*. En jury utser en vinnare som kontaktas med all information om vinsten via mail – så håll utkik i din mailkorg!

*Sista veckotävlingen avslutas 12 april.

Tävlingsperiod

Vecka 1: 30 mars - 5 april

Vecka 2: 6 - 12 april

Vinnarna meddelas 14 april.

Priset – presentkort på SF Anytime!

Priset består av presentkort på SF Anytime som kommer att skickas till vinnaren digitalt. 

Dina uppgifter

Dina uppgifter behandlas i enlighet med gymnasium.se:s användarvillkor och integritetspolicy.

Lycka till!

Senast uppdaterad: 14 apr 2020

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-11-07

De 10 populäraste yrkena

Har du funderingar på vad du vill jobba med i framtiden? I den här artikeln har vi listat de 10 populäraste yrkena i Yrkesguiden på Gymnasium.se. Spana in artikeln för inspiration inför ditt gymnasieval!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2016-03-17

Tips: Industritekniska programmet

I den här artikeln får du veta mer om Industritekniska programmet. Vilka inriktningar finns det? Är det lätt att få jobb efter att ha läst Industritekniska programmet och vilka yrken kan man ha? 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-10-22

Gymnasiemässor 2019

I samband med höstens ankomst, har det nu blivit dags för för er som går i årskurs 8 och 9 att gå på gymnasiemässor. Att besöka en gymnasiemässa är alltid bra för att bli inspirerad av gymnasieskolor och övriga representanter på plats. En lista på datum för gymnasiemässor 2019 finns att hitta här. 

Läs mer
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin