Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Var med i gymnasium.se:s påsktävling!

På påsken letar man ju efter ägg och eftersom vi på gymnasium.se tycker att detta är en rolig tradition så vi har anordnat en äggjakt på siten! Var med i tävlingen och ha chans att vinna ett presentkort på SF Anytime!

På påsken letar man ju efter ägg och eftersom vi på gymnasium.se tycker att detta är en rolig tradition så vi har anordnat en äggjakt på siten! Priset består av ett presentkort på SF Anytime - hur kul att kolla film med en kompis? Allt som krävs av dig är att hitta det gömda ägget och därefter skriva en kort motivering om varför just du ska vinna.

Så här går det till

Tävlingen pågår i två veckor med vinstchans varje vecka. Ett ägg har då gömt sig på en programsida någonstans på siten och din uppgift är att hitta den! Varje vecka får du ett mail med en länk till det program där ägget gömmer sig.

När du hittat ägget är det bara att klicka på det för att komma till tävlingsformuläret. Där lämnar du en kort motivering till varför just du ska vinna veckans tävling. Genom att svara på formuläret godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. 

Ny vinnare varje vecka

Varje veckotävling avslutas på söndagen veckan efter tävlingen har annonserats*. En jury utser en vinnare som kontaktas med all information om vinsten via mail – så håll utkik i din mailkorg!

*Sista veckotävlingen avslutas 12 april.

Tävlingsperiod

Vecka 1: 30 mars - 5 april

Vecka 2: 6 - 12 april

Vinnarna meddelas 14 april.

Priset – presentkort på SF Anytime!

Priset består av presentkort på SF Anytime som kommer att skickas till vinnaren digitalt. 

Dina uppgifter

Dina uppgifter behandlas i enlighet med gymnasium.se:s användarvillkor och integritetspolicy.

Lycka till!


Annonser