Visa gymnasium.se som: Mobil

Var med i gymnasium.se:s påsktävling!

På påsken letar man ju efter ägg och eftersom vi på gymnasium.se tycker att detta är en rolig tradition så vi har anordnat en äggjakt på siten! Priset består av ett presentkort på SF Anytime - hur kul att kolla film med en kompis? Allt som krävs av dig är att hitta det gömda ägget och därefter skriva en kort motivering om varför just du ska vinna.

Så här går det till

Tävlingen pågår i två veckor med vinstchans varje vecka. Ett ägg har då gömt sig på en programsida någonstans på siten och din uppgift är att hitta den! Varje vecka får du ett mail med en länk till det program där ägget gömmer sig.

När du hittat ägget är det bara att klicka på det för att komma till tävlingsformuläret. Där lämnar du en kort motivering till varför just du ska vinna veckans tävling. Genom att svara på formuläret godkänner du ditt deltagande i tävlingen och våra tävlingsvillkor. 

Ny vinnare varje vecka

Varje veckotävling avslutas på söndagen veckan efter tävlingen har annonserats*. En jury utser en vinnare som kontaktas med all information om vinsten via mail – så håll utkik i din mailkorg!

*Sista veckotävlingen avslutas 12 april.

Tävlingsperiod

Vecka 1: 30 mars - 5 april

Hitta ägget!

Vecka 2: 6 - 12 april

Vinnarna meddelas 14 april.

Priset – biobiljetter!

Priset består av två biobiljetter som kommer att skickas till vinnaren digitalt. 

Dina uppgifter

Dina uppgifter behandlas i enlighet med gymnasium.se:s användarvillkor och integritetspolicy.

Lycka till!

Senast uppdaterad: 30 mar 2020

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-04-01

Var nära naturen på gymnasiet

Tycker du om att vara ute i naturen och vill ta vara på det under din gymnasieutbildning? Här kan du läsa mer om olika utbildningar som skulle kunna passa dig!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-05-03

Möt eleverna på Skanskagymnasiet

Läs om vad Kayla, Emma och Arvid tycker om Skanskagymnasiet i Växjö! Där pluggar du Teknikprogrammet: Samhällsbyggande och miljö, och får väldigt goda möjligheter till jobb direkt efter skolan. Det passar dig som vill plugga ett fjärde tekniskt år, få en karriär inom arkitektur eller vill utbilda dig till civilingenjörer i framtiden.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-11-15

Yrkesprogrammen som väcker störst intresse hos blivande gymnasieelever

Att det är fler elever som läser högskoleförberedande program vet du säkert redan om. Men faktum är att drygt en tredjedel av alla gymnasieelever läser ett yrkesprogram. Därför tänkte vi dela med oss av vilka yrkesprogram som väcker störst intresse.

Läs mer
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin