08 jan 2020

Populäraste gymnasieutbildningarna i Göteborg under 2017

Bor du i Göteborg och har börjat gymnasiet den här terminen har du förhoppningsvis valt ett program som passar dig på en skola där du trivs.  Har du ditt val framför dig kanske du funderar på vad andra väljer och vilka program som är vanligast. Vi på gymnasium.se har kikat på vilka gymnasieutbildningar som flest intresserat sig för under 2017 i Göteborg. Vi har sammanställt de mest besökta programmen på gymnasium.se och listar nedan de tio mest populära programmen i Göteborg. 

Populäraste utbildningarna i Göteborg

Senast uppdaterad: 08 jan 2020

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2016-04-08

Tips: Bygg- och anläggningsprogrammet

Är du osäker på ditt val till gymnasiet? I den här artikeln får du veta allt du kan tänkas behöva veta om Bygg- och anläggnings-programmet. Programmet har fem olika inriktningar och ger dig möjlighet att välja bland mängder av yrken efter gymnasiet!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-11-02

Allt du behöver veta om Gymnasieingenjör

Som elev på Teknikprogrammet har du den unika möjlighet att läsa till Gymnasieingenjör vilket innebär att du läser ett fjärde år på gymnasiet. Utbildningen ges på utvalda skolor runt om i landet och ger dig som elev goda möjligheter till jobb efter dina studier.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2018-04-12

Yrkesambassadörerna: Melanie Lund

Vår nästa yrkesambassadör är djurälskaren Melanie som har gått naturbruksprogrammet och jobbar nu som djurskötare på en fårfarm! Läs mer om Melanies utbildning och hur en typisk dag för en djurskötare ser ut!

Läs mer
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin