veta vilken/vilka gymnasium är bra i Stockholm när man vill gå på Handel- och administrationsprogrammet?

24 nov 2021
FRÅGA
Hej, Jag går i 9an och ska välja gymnasium snart, Jag skulle vilja veta vilken/vilka gymnasium är bra i Stockholm när man vill gå på Handel- och administrationsprogrammet?

Svar:

01 dec 2021

Hej! 

Vilken skola som är bra är otroligt individuellt och det är bara du själv som kan avgöra vilken skola du tror att du kommer trivas bäst på. I och med pandemin förstår jag att det kan vara begränsade möjligheter att besöka skolor på öppet hus eller prova på dagar, men mitt bästa tips till dig är att försöka ta dig ut till skolorna så du kan få dig en egen uppfattning om vart du skulle trivas bäst. Vad något tycker är jättebra kanske du inte alls upplever som bra, och vise versa. 

Du kan prata med studie- och yrkesvägledare på skolan om hen har koll på när skolorna har besök. Du kan även kontakta skolorna själv och se vad de kan erbjuda.

Här kan du se vilka skolor i Stockholm som erbjuder Försäljnings- och serviceprogrammet (tidigare Handels- och administrationsprogrammet): https://www.gymnasium.se/sok/forsaljnings-och-serviceprogrammet-stockholm/a94-d85569 

Lycka till! / Hannah, SYV

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information