Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

Bytt skola men vill nu tillbaka till min gamla!

29 aug 2015
FRÅGA
Hej! Jag kom in på en teknisk utbildning här i min stad nu höst terminen 2015. Men jag kände att natur kanske var mer för mig, men det var fullt i min stad så jag bytte till en annan. Jag bytte igår, så har bara gått där 1 dag och känner redan att jag borde stannat på min gamla skola, då den hade väldigt bra kontakt med företag för jobb och även mycket praktik. Kan jag ångra att jag bytte, såhär snabbt efter?? Är jag konstig som byter tillbaka? Hjälp :(

Svar:

31 aug 2015

Hej,

Du kan alltid byta tillbaka om de har kvar din plats, ring din gamla skola nu på en gång och fråga ifall du kan få byta tillbaka. Det finns alltid en risk att du inte har din plats kvar och den har getts till någon annan.

Du är absolut inte konstig som vill byta skola men ett litet tips – ge skolorna en chans. Det verkar som att du bytt skolor väldigt snabbt. I början är inte alltid jättebra och man är nervös och känner ingen. Men kom ihåg då att alla känner så! Att börja på gymnasiet är inte så enkelt men det är oerhört roligt!

Lycka till med bytet och framtidsstudierna!

Mvh Carolina Sanhueza, SYV

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information