Yrkesgymnasiet Munkedal

Vill du lära dig i verkligheten och börja jobba direkt efter studenten? Då är Yrkesgymnasiet Munkedal för dig!

Tidigare hette skolan Lärlingsgymnasiet, men från och med hösten 2020 är verksamheten en del av Yrkesgymnasiet. Även om skolan har svirat om till en ny kostym är det fortfarande samma tanke som styr utbildningen: Du lär dig tillsammans med riktiga företag och på en arbetsplats, så att du blir redo för arbetslivet.

Mindre snack, mer verkstad – lär dig ett yrke på riktigt

På Yrkesgymnasiet är mer än hälften av din skoltid på en arbetsplats. Då kan du snabbt lära dig ditt nya yrke, få en förståelse för branschen och knyta viktiga kontakter. Yrkesgymnasiet ger dig alla förutsättningar att snabbt få ett jobb efter studenten, precis som 9 av 10 av våra tidigare elever på andra skolor har fått.

Högkvalitativa APL-platser

Eftersom så mycket av din skoltid är på ett företag är det viktigt för Yrkesgymnasiet att ha kvalitativa APL-platser. Skolan samarbetar med såväl branschförbunden som med företag inom det lokala och regionala näringslivet. De företag som skolan väljer att arbeta med är framgångsrika och välskötta företag som är i behov av just dig.

FYRA SNABBA FAKTA OM YRKESGYMNASIET:

• Hos oss är mer än 50 % av din studietid på praktik (APL).
  • Vi ger dig startpaket till körkort eller en internationell studieresa.
  • Du kan alltid lägga till kurser för högskolebehörighet.
  • 9/10 av våra elever får jobb direkt efter gymnasiet!

Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Munkedal, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Yrkesgymnasiet Munkedal

Välkommen på öppet hus!

På Yrkesgymnasiet kan du bli ett yrkesproffs – på Öppet hus så visar vi hur!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller digitala öppna hus. Vänligen besök vår hemsida för uppdaterad information.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-12-17    Tid:   17:00 - 18:00   Skicka gärna in en föranmälan på vår hemsida. Learn more
Datum:   2021-01-06    Tid:   17:00 - 18:00   Skicka gärna in en föranmälan på vår hemsida. Learn more
Datum:   2021-01-23    Tid:   11:00 - 13:00   Skicka gärna in en föranmälan på vår hemsida. Learn more

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Munkedal.

Yrkesgymnasiet Munkedal

Stationsvägen 24
455 31 Munkedal

yrkesgymnasiet.se

För att få mer information från Yrkesgymnasiet Munkedal, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga

Det finns inga recensioner än.