COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Västerås Citygymnasium

Snittbetyg: 3,4

Adrian
Trång och otrivssam skola. Svårt att kommunicera och lära känna folk som bara pratar deras eget språk. Dåligt schema dessutom, här kommer du inte trivas
Benan
Jag gick naturprogrammet i citygymnasiet vilket jag tycker att det är bra skola för alla speciellt för de som behöver extra hjälp för där får eleverna ganska mycket hjälp i de ämnen man behöver hjälp i :)
Petra
Snart dags för skolstart! Sjukt taggad för det är sån bra sammanhållning på skolan! Längtat jätte länge!
Danne
Överlag en bra skola, jag valde den dels för det internationella biståndet, då fick vi chans att åka utomlands som var en grymt rolig upplevelse. Bra lärare är också en annan sak som är värd att nämna, jag blev motiverad att lära mig.
Katti
Jag kommer från Stockholm och valde läsa på Citygymnasiet i Västerås då jag har kontakt med rektorn sen tidiage. De kunde erbjuda mig extra hjälp med matten som jag har väldigt svårt för, och eftersom det är en liten skola kunde jag få extra hjälp. Annars är det en sjukt skön skola med bra mat!

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin