Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Tibble Gymnasium
Programinformation
Täby
Idrottsutbildning (RIG, NIU)
(Läs mer) Öppet hus
2019-11-28
2020-01-28
Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Utbildningsinfo

FOTBOLL

Samarbetet mellan Tibble Gymnasium, AIK och Täby FK startade läsåret 2009-2010. Vi vänder oss till alla intresserade elever/spelare i norrort som vill satsa på fotboll.

Med Nationell Idrottsutbildning (NIU) i fotboll på Tibble Gymnasium, som är ett gymnasium med en hög akademisk ambitionsnivå, får du maximala möjligheter att kombinera studier och fotbollsträning. Möjligheten att välja den nationella idrottsutbildningen (NIU) i fotboll gäller oavsett vilken fotbollsförening du tillhör.

Fotbollsutbildningen fokuserar på individuell utveckling av dig som spelare där kvalificerad träningsverksamhet på skoltid kombineras med träning i den egna föreningen och tävlingsmatcher på junior- eller seniornivå. Du får en gymnasie- och fotbollsutbildning av högsta kvalitet samtidigt som du kan vara med och skapa kontinuerliga framgångar för din förening.

När du väljer den nationella idrottsutbildningen (NIU) i fotboll på Tibble Gymnasium får du möjlighet att utöver träning i din egen klubb, träna med AIK och Täby FK tre pass i veckan på skoltid.

Fotbollsutbildningen är öppen för dig som väljer att studera på Tibble Gymnasium och blir antagen till något av följande program & inriktningar: 
Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi,
Naturvetenskapsprogrammet inriktning natur
Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhälle eller
IHL - Idrott, Hälsa och Ledarskapsprogrammet.

Vi följer Svenska Fotbollsförbundets studieplan för fotboll i gymnasieskolan.

Ansökan

Ansök till Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Som boende i samma kommun som Tibble Gymnasium söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

Tibble Gymnasium

Tibble gymnasium

Tibble Gymnasium, en stor skola i Stockholms län

På Tibble Gymnasium går ca 1000 elever. Storleken gör att du träffar nya människor och får uppleva spännande möten. Samtidigt är skolan inte för stor, alla blir sedda. På Tibble arbetar hela tjugo förstelärare. Förstelärarna arbetar för högkvalitativ skolutveckling och...


Läs mer om Tibble Gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Tibble Gymnasium

Attundavägen 1
183 22 Täby

 Visa telefonnummer
www.tibble.nu

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll, fyll i följande uppgifter: