”Det bästa med skolan är gemenskapen, APL och UF. Vi får möjlighet att träffa många erfarna personer från näringslivet!”
- Lorentz Tuchtenhagen, Commerce Program åk 2

Thoren Business School Gävle – för dig som vill mer

Thoren Business School Gävle är den lagom stora skolan med det ännu större hjärtat. Skolan är väldigt bra på att få elever engagerade i Ung Företagsamhet (UF). Som elev här blir du väl förankrad i det lokala näringslivet samtidigt som du får förståelse för den globala affärsvärlden.

Nära samarbete med företag

Thoren Business School samarbetar med hundratals företag i olika branscher. För dig som elev innebär det att en del av utbildningen, i form av APL, alltid är förlagd på ett företag. Det ger även möjligheter till verklighetsbaserade case och projekt. Du kan exempelvis lära dig om sociala medier på en marknadsavdelning eller vara med vid ett bokslut på en ekonomiavdelning.

Starta eget företag

Oavsett vilket av TBS program du väljer har du under din gymnasietid möjligheten att starta upp ditt eget drömföretag. Thoren Business School samarbetar med Ung Företagsamhet (UF), Sveriges största organisation som hjälper unga människor att starta och driva eget företag.

Årliga resor - Business Trips

Tack vare Thoren Business Schools resor har elever genom åren fått möjlighet att besöka bland annat Nepal, Gambia, Egypten, USA, Kina, Island, England, Italien och Spanien. På dessa resor får du som elev många värdefulla erfarenheter och kunskaper att ta med dig hem.

Centralt läge

Alla TBS-skolor ligger i city med närhet till alla företag som skolan samarbetar med. Här är lärandet alltid i fokus och skolans miljöer utformas för att uppmuntra till arbete, diskussion och avkoppling.

Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Gävle, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Gävle

Välkommen till Öppet hus på Thoren Business School Gävle!

Vill du se mer av skolan, träffa elever och lärare och få hjälp med att hitta det perfekta programmet för just dig? Varmt välkommen till Öppet hus på Thoren Business School! Vi ser fram mot att träffa dig och visa hur vi kan hjälpa dig att nå framgång.

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-12-10    Tid:   17:00 - 19:00
Datum:   2020-01-23    Tid:   17:00 - 18:00
Datum:   2020-02-12    Tid:   17:00 - 18:00

Video

Vad drömmer du om? Få hjälp att hitta din väg till framgång med Thoren Business School - Affärsgymnasiet. Här jobbar du med case och är med och löser problem på riktiga företag.

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Gävle.

Thoren Business School Gävle

Holmparken 1
803 10 Gävle

affarsgymnasiet.se

Natalie
Bästa valet jag har gjort! Älskar lärarna och kurserna.
Förstaårselev som inte vill sluta här
Jag går första året på samhällsvetenskapsprogrammet. Redan efter första veckan trivdes jag otroligt mycket. Denna skola har gjort så att jag blivit mer intresserad av skolarbetet och gör att jag vill satsa på att få bra betyg. Alla lärare ser till att eleven känner sig bekväm och säker i alla uppgifter man gör. Dem ser även till att man får bra ...
Visa hela
Kajsa
Bästa tänkbara valet av gymnasieskola tycker jag. Bra lärare och bra trivselmiljö. Maten är även riktigt god och kursen är även superrolig.

För att beställa information från Thoren Business School Gävle, fyll i följande uppgifter:

Skolrecensioner