Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Thoren Business School Gävle

i Gävle
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Thoren Business School Gävle

Välkommen till Affärsgymnasiet! 

Är du intresserad av företagande? Vill du testa detta på gymnasiet samtidigt som du bygger kunskap och växer som människa? Då är Affärsgymnasiet rätt skola för dig. 

Traditionell kunskap 

Affärsgymnasiet värdesätter och kvalitetssäkrar kunskap – för det är kunskap som lägger grunden för din kompetens och karriär. Skolans mål är att ge dig de bästa förutsättningarna för att utvecklas och nå din examen med så goda studieresultat som möjligt.

Verkligt företagande 

Utöver kvalitativ undervisning får du praktiska erfarenheter genom skolans verklighetsnära tillvägagångssätt – exempelvis i form av case, projekt och UF. Du tränas i att arbeta “på riktigt” och lösa verkliga utmaningar, samtidigt som du kan knyta kontakter i näringslivet.

Global förståelse 

På Affärsgymnasiet löper globala perspektiv som en röd tråd. Skolan har också internationella samarbeten, vilket innebär att du får interagera med elever och aktörer i andra länder. På så sätt lär du dig om andra affärskulturer och hållbarhet ur flera synvinklar: allt från ekonomisk lönsamhet till miljöhänsyn och socialt ansvar. 

Stark skolanda 

Affärsgymnasiet präglas av trivsel, studiero och god gemenskap, vilket gör att du kan må bra och lyckas i skolan. Lärarna ställer höga krav, men finns alltid nära till hands för att hjälpa och stötta dig mot dina mål. Här får du alla förutsättningar att ta dina studier till nästa nivå. 

Padelinriktning

På Affärsgymnasiet i Gävle kan du mixa dina studier med padel. Här har du möjlighet att träna och tävla i padel under det individuella valet. Det enda du behöver är en lust att lära dig – allt annat har skolan!

Efter studenten 

Efter studenten har du behörighet att studera vidare på högskola eller universitet. Med de färdigheter du fått och kontakter du knutit kan du även börja jobba direkt eller bli egenföretagare. Många elever gör faktiskt om sina UF-företag till riktiga bolag efter studenten.

Affärsgymnasiet på 10 sekunder:

  • Jobba med case tillsammans med näringslivet 
  • Driv eget UF-företag 
  • Samarbeta med elever runtom i världen 
  • Ta dina studier till nästa nivå i kunskapsfrämjande lokaler Är du intresserad och vill veta mer om Thoren Business School Gävle, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Thoren Business School Gävle

Huvudman

Thorengruppen AB

Fristående gymnasieskola

Läs mer här

32 gymnasieskolor

Program

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Thoren Business School Gävle.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Hitta till skolan

Thoren Business School Gävle

Holmparken 1
803 10 Gävle

Tel: 070-230 87 20
affarsgymnasiet.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 17 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Thea
08 apr 2021
Bäst i Sverige

Liten skola där man får en ”alla-känner-alla”-känsla! Lärarna bryr sig om eleverna och vill att man ska ha de bästa tre åren av sina liv på TBS!

5/5
Natalie
19 dec 2018
Bästa skolan!

Bästa valet jag har gjort! Älskar lärarna och kurserna.

5/5
Kajsa
20 nov 2018

Bästa tänkbara valet av gymnasieskola tycker jag. Bra lärare och bra trivselmiljö. Maten är även riktigt god och kursen är även superrolig.

Sponsrad