Visa gymnasium.se som: Mobil

Idrott och hälsa specialisering fotboll

SG/Broby
Programinformation
Sunne
Övrigt gymnasiestudier

Om utbildningen

fotboll
Träna fotboll på SG/Broby

Sunne Gymnasieskola/Broby erbjuder Idrott och hälsa specialisering 1 och 2, med tillval fotboll på alla gymnasieprogram. Du kommer att träna tillsammans med utbildade instruktörer och vi samarbetar med fotbollsföreningarna i Sunne. Vi söker elever som tycker skolan är viktig men som samtidigt vill kunna ha chansen att vidareutveckla inom sin sport.

Upplägg

Kurserna är både teoretiska och praktiska med stor betoning på det praktiska. Du får bl.a. en utbildning som ungdomsdomare, träna på att leda en ungdomsgrupp, lära dig att ta hand om fotbollsskador och mycket annat. Inriktningarna på träningarna är individuell och detaljstyrd. En gång i veckan har vi utbyte med Stjerneskolan i Torsby och deras NIU-utbildning.

Mål

  • Utvecklas som spelare genom fler utbildningstillfällen och främst sträva efter att utveckla individuella färdigheter i teknik och spelförståelse.
  • Utvecklas i ett helhetsperspektiv som individ och spelare genom ökad kunskap om fotbollsteknik, spelförståelse, psykologi och ledarskap.
  • Utveckla sin kunskap i att planera och utvärdera sin träning.
  • Utveckla en livsstil som gagnar den egna fotbollskarriären och vara en god förebild som idrottare.

Anläggningar

Den praktiska delen bedrivs dels på en konstgrässtadion (FIFA 1-gräs, vilket innebär Europas f.n. bästa konstgräs), dels i en konstgräshall i närheten av Sporthallen. Det finns också tillgång till gym.

Kontakt

Stefan  Persson
0565-155 65

Är du intresserad och vill veta mer om Idrott och hälsa specialisering fotboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Idrott och hälsa specialisering fotboll

Som boende i samma kommun som SG/Broby söker du till programmet via Gymnasieantagningen i Arvika. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Gymnasieantagningen 671 81 ARVIKA
Telefon: 0570-816 00
E-post: christina.westberg@arvika.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrott och hälsa specialisering fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

SG/Broby

SG/Broby

Sunne Gymnasieskola/Broby har utbildningar som bedrivs i en modern miljö med mindre klasser, vilket skapar goda relationer till klasskamraterna och lärare. SG/Broby har ett nära samarbete med näringslivet och eleven får bästa möjliga förutsättningar för framgångsrika studier. Flera utbildningar är framtagna i...


Läs mer om SG/Broby och visa alla program.

Kontaktuppgifter

SG/Broby

Svetsarevägen 2
686 80 Sunne

 Visa telefonnummer
www.sgbroby.se

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Idrott och hälsa specialisering fotboll, fyll i följande uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till SG/Broby
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.