Introduktionsprogrammet

Introduktionsprogram, Programinriktat val

Täljegymnasiet, i Södertälje
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Läs programinriktat val på Täljegymnasiet

Introduktionsprogram programinriktat val (IMV) passar dig som har lite kvar i enstaka ämnen för att få behörighet till ett nationellt gymnasieprogram.

Om du redan vet vilket nationellt program du vill gå ska du välja programinriktat val. Här läser du ämnen som förbereder dig för just det programmet. Det kan vara ett yrkesprogram eller ett högskoleförberedande program.

För att få börja på denna utbildning måste du ha godkänt i svenska eller svenska som andraspråk, matematik och engelska samt tre andra ämnen eller svenska eller svenska som andraspråk, matematik eller engelska och fyra andra ämnen. Utbildningen pågår under ett år.

När du har uppnått behörighet övergår du till ett nationellt program.

Är du intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogram, Programinriktat val, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökan

Ansök till Introduktionsprogram, Programinriktat val

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Storstockholm. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 4404, 102 68 Stockholm
Telefon: 08-58 00 80 00
Mejladress: gymnasieantagningen@storsthlm.se

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Introduktionsprogram, Programinriktat val så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Täljegymnasiet
Erik Dahlbergs väg 1-3
152 40 Södertälje

Täljegymnasiet förbereder dig för universitet och högskola

Är du en studiemotiverad elev som vill läsa en gymnasieutbildning som ger dig många möjligheter i framtiden? Är du inriktad på att läsa vidare på högskola eller universitet? Då är Täljegymnasiet i Södertälje ett bra val för dig. Här erbjuds...

Läs mer om Täljegymnasiet och visa alla program.

Sponsrad