Visa gymnasium.se som: Mobil

Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

S:t Botvids gymnasium
Programinformation
Botkyrka, Stockholm
Handels- och administrationsprogrammet

Video

Vill du plugga ekonomi, handel eller kanske cirkus? Kicka på videon från S:t Botvids för att se om det är något för dig! 

Utbildningsinfo

Läs Handels- och administrationsprogrammet på S:t Botvids gymnasium i Botkyrka

Utbildningen för framtidens säljare och handlare finns här!

Framtidens säljare och handlare utbildas här på Handels- och administrationsprogrammet på S:t Botvids gymnasium. Då programmet är yrkesförberedande kan du komma ut i arbetslivet direkt efter gymnasiet och inom service och handels finns många spännande karriärmöjligheter. För dig som vill läsa utbildningen men ha en högskoleförberedande examen finns det möjlighet till det inom ramen för utbildningen på S:t Botvids gymnasium.

Handel och service

Service är en grundpelare inom handeln och på S:t Botvids läggs stor vikt vid just service. Att du är en god värd och har ett gott bemötande med ett serviceinriktat förhållningssätt är även det något som är väldigt viktigt. Dessa punkter är vad du förbereds på i den här utbildningen.

Starta och driv ditt eget företag

Handels- och administrationsprogrammet erbjuder flera kurser inom entreprenörskap och företagande. Under utbildningen kommer du och dina klasskamrater att få arbeta med projekt i skarpa lägen och arbeta med olika event och mässor. Dessutom har du som elev möjlighet att vara med och starta och driva ditt eget UF-företag.

Utveckla dina kunskaper i praktiken

APL, arbetsplatsförlagt lärande, har du i minst 15 veckor. APL är en utmärkt möjlighet för dig att ta de kunskaper du fått i skolan och använda dem i praktiken. Det blir en utvecklande erfarenhet på flera plan och du får samtidigt chansen att knyta nyttiga kontakter i arbetslivet.

Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Som boende i samma kommun som S:t Botvids gymnasium söker du till programmet via Gymnasieantagningen Stockholms län. Bor du i en annan kommun gör du ansökan via antagningskansliet i din hemkommun.
Postadress: Box 4404, 102 68 STOCKHOLM
Telefon: 08-58 00 80 00
E-post: gyantagningen@ksl.se

Gymnasieexamen

Programmet är yrkesförberedande. Möjlighet till högskoleförberedande examen finns inom ramen för utbildningen. 

Reportage

Cirkusutbildning på S:t Botvids gymnasium

"Att välja gymnasium var ganska självklart"

Läs mer här! S:t Botvids Gymnasium

Dea är 19 år och läser Nycirkusutbildningen på S:t Botvids Gymnasium. Hon berättar att valet av gymnasium var självklart, eftersom cirkus är en hobby som har följt med henne hela livet var chansen att få blanda det med skolan perfekt! Läs mer om vad Dea tycker om att gå Nycirkusutbildningen i det här reportaget.


Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service så kommer skolan att kontakta dig.

S:t Botvids gymnasium

St-Botvids-logotyp

Elever och utbildning i centrum på S:t Botvids Gymnasium

S:t Botvids Gymnasium ligger i fräscha och fina lokaler nära Hallunda centrum i Botkyrka kommun. Skolan erbjuder ett brett och spännande utbud av program och på skolan talas det även 58 olika språk, en rikedom som skolan är mycket stolta...


Läs mer om S:t Botvids gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter

S:t Botvids gymnasium

Tomtbergavägen 10
145 67 Norsborg

 Visa telefonnummer
www.stbotvidsgymnasium.se


Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service, fyll i följande uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till S:t Botvids gymnasium
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på dag
Jag har en fråga
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Reportage
"Att välja gymnasium var ganska ...

Dea är 19 år och läser Nycirkusutbildningen på S:t Botvids Gymnasium. Hon berättar att valet av gymnasium var självklart, eftersom cirkus är en hobby som har följt med henne hela livet var chansen att få blanda det med skolan perfekt! Läs mer om vad Dea tycker om att gå Nycirkusutbildningen i det här reportaget.

Läs mer här!