Visa gymnasium.se som: Mobil

Recensioner av Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 5 recensioner.

Alex
(1)
Mycket reklam.. Stället är dock helt värdelöst! Omotiverade elever, obehöriga lärare, inkompetent rektor... Alla privata skolor borde läggas ner.. problemet är dock att även kommunala håller på att stänga.. så någonstans ska vi alla som inte kommer in på de finare skolor och gymnasium.. Förlorade två år här.. nu ska jag läsa om på Komvux..
Karwan Saeed Foad, rektor Kommentar:
Hej Alex, Vad tråkigt att du upplevde vår skola det viset. Min och mina kollegors bild är att våra elever är motiverade, vilket bland annat märks genom deras goda resultat, inte minst de senaste åren. När det gäller obehöriga lärare så är det bara några enstaka lärare av ca 70 som inte är legitimerade och vi jobbar naturligtvis för att 100 p...
Visa hela
Oscar
(5)
Lol, typ bara den bästa skolan om du vill träffa nya människor och samtidigt vill lära dig nya saker, som man inte är bekant med från grundskolan. Så det är lugnt en stark rekomendation.
Emil
(5)
Skolan har en otroligt god stämning mellan både elever och lärare, vilket även gör själva undervisningen roligare och mer givande. Lokalerna är trevliga och städas varje dag, maten är god (man får ju välja själv) och i skolcafeterian står en mysig liten tant som bland annat serverar frukost på morgnarna. Till skillnad från högstadiet är det num...
Visa hela
Kristoffer
(4)
Teknikprogrammet är till för dig som vill ha en utbildning som du kommer ge jobb. Mycket inom teknikens värld nu för tiden innehåller IT. Precis som Teknikprogrammet på NTI. ;) Jag är sjukt nöjd med skolan - lokalerna är fina, vi är bortskämda med maten, de flesta lärarna är bra och klassen har blivit som en andra familj för mig.
Matte
(4)
Det är en seriös skolan med kunniga lärare, bra mat och ett oerhört bra schema.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin