Bygg- och anläggningsprogrammet

Bygg- och anläggningsprogrammet

Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Antal elever
Antal elever: cirka 20 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 85,0
(medelvärde: 144,6)
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Antal elever
Antal elever: cirka 20 (.)
Antagningspoäng (2023)
Antagningspoäng: 85,0
(medelvärde: 144,6)

Om utbildningen

Bygg- och anläggningsprogrammet passar dig som vill jobba med att bygga och underhålla hus och anläggningar. Under programmets gång får du lära dig hur du bygger säkert, rationellt och hållbart.

Undervisningen på bygg- och anläggningsprogrammet är både teoretisk och praktisk. I programmet ingår 15 veckors praktik där du får möjlighet att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken. Bygg- och anläggningsprogrammet är ett yrkesförberedande program som leder till en yrkesexamen och förbereder dig inför att jobba som exempelvis golvläggare, murare eller ställningsbyggare.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Malmö

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Bygg- och anläggningsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3. Från och med hösten 2023 ingår grundläggande behörighet i alla yrkesprogram.
Malmö Lärlingscenter
Agneslundsvägen 22
212 15 Malmö

Malmö Lärlingscenter - För dig som vet vad du vill

Hos oss fylls korridorerna av lärlingselever från många olika program. Våra elevers vilja och driv är det som inspirerar oss. Det är deras drömmar, ambitioner och energi som gör att framtiden känns så närvarande på Malmö Lärlingscenter. På Malmö Lärlingscenter...

Läs mer om Malmö Lärlingscenter och visa alla program.

Sponsrad