COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig! ⭐

Recensioner av Kunskapsgymnasiet Uppsala

Snittbetyg: 4,7

Mysig och trygg skola där lärarna alltid finns nära till hands och har en personlig kontakt till eleverna. Man kan alltid få hjälp och om man inte förstår lägger lärarna verkligen ner kraft på att man ska göra det. Bra att man kan få feedback via sin eds och förbättras. Detta år var det dock lite konstiga tider, och det har hänt att lärarna inte...
Visa hela
Mauritza
Jag trivs bra på skolan. Lärarna är engagerade och verkar tycka mycket om sitt arbete. Lektionerna är givande. Lokalerna är trivsamma och stämningen bra. Maten är alltid god. Jag har utvecklats mycket sedan jag börjat på skolan och därför rekommenderar jag den till andra.
Malin Simson
En väldigt bra skola med bra stämning, engagerade och pedagogiska lärare och ett arbetssätt som gör det möjligt att ge en skolgång anpassad för varje individuell elev.
Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin