Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Samhällsvetenskapsprogrammet, Beteendevetenskap

Snittbetyg: 4

Baseras på 3 recensioner.

Anonym
(3)
Jag gick på Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning på beteendevetenskap. De första två åren var väldigt bra, maten var väl helt okej men i trean började det spåra. Vi bytte lokaler för att huset skulle rivas. I och med coronaviruset fick vi inte vara i skolan längre. Ingen mösspåtagning och oklart om rektorn fixar ett utspring ens. Hon ...
Lotten Nimar, rektor KLARA Södra Kommentar:
Vad roligt att höra att du har varit riktigt nöjd med dina två första skolår på KLARA Södra. Det senaste läsåret har inneburit en del utmaningar och förändringar. Vi har som du beskriver flyttat till nya lokaler vilket i sig är en omställning, samtidigt som samhällssituationen vi lever i sedan ett par månader, med en pandemi som drabbat världen,...
Visa hela
anonym
(5)
Jag går i tvåan på samhällsvetenskapliga programmet med inriktning av beteendeskap. Jag är otroligt nöjd med mitt val. Har jätte fina vänner och lärarna är trevliga. Vi har inte så mycket plugg och får alltid mycket tid till inlämmningar och osv. maten är inte alltid bäst men funkar.
Anonym
(4)
Jag går i tvåan på klara södra och jag är för övrigt nöjd. Det är bra lärare(men det finns ju alltid någon som man inte gillar) bra schema och har träffat mina bästa vänner här. Det negativa med skolan är maten.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin