Recensioner av JENSEN gymnasium Jönköping

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 13 recensioner.

Rebecka Uurinmäki

Jag är 100% nöjd med mitt val av Jensen gymnasium i Jönköping. Alla lärare är professionella, ser varje elev och gör sitt bästa för att varje elev ska lyckas och kunna nå sina mål. Skolan har en familjär känsla, alla hälsar på alla och man är trevlig mot både äldre och yngre. Gemenskapen är mycket bra! Nackdel: inga skåp + mindre skola och färre...

Visa hela
Login Alyasin

Utbildning i Jensen går jättebra för mig. Det finns möjlighet att få hjälp och läxorna och andra uppgifterna.

Amanda Palfelt

Jag tycker om skolan i säg är jätte bra. Det är skön miljö att va i men man saknar skåpen så man kan ha böker och sådant i utan att glömma den hemma. Jag tycker om vissa lärare dom som anstränger sig för att alla ska ha det så bra som möjligt och ge alla en chans att utvecklas. Att inte generalisera eller favorisera elever tycker jag inte om men...

Visa hela
Fanan

Skolan ser till varje elev och det finns en plats för alla. Behöver man hjälp går det alltid snabbt att få den. Alla känner alla. Det är ordning och reda både i och utanför lektionerna.

Smilla

Utbildningen är bra, 2 av skolans lärare är lite speciella svårt att veta hur man ska bete sig ibland

The One Who Never Forgets
Nellie sjöberg

Jag tycker att Jensen gymnasium Jönköping är en bra skola då lärarna är väl utbildade och vet vad de håller på med. De fokuserar på varje elev och tar hänsyn till vad vi behöver för att kunna lära oss på bästa sätt.

-

Jensen gymnasium Jönköping = 3.5* av 5 möjliga stjärnor.

Elina Fröjdh

En jättebra skola där man känner stark gemenskap med lärarna som alltid finns till hjälp. Jag läser många relevanta kurser där man får en stor inblick i hur verkligheten ser ut vilket är både nyttigt och intressant!

Caroline

Jag är otroligt nöjd med min utbildning. Jag har fantastiska lärare som i alla lägen utmanar mig att nå mina mål. Skolan är så fräsch den kan bli. Upplägget med schema är toppen, kunde inte vara mer nöjd!

Caroline

Jag är otroligt nöjd med min utbildning!! Kunde inte trivas bättre!! Fantastiska lärare och bra skolmiljö ger mig möjlighet att nå mina ambitioner!!

Piff & Puff

Hej vi går andra året på JENSEN gymnasium och vi trivs väldigt mycket! Vi käkar god mat varje dag på Restaurangen på Högskolan. På lektionerna arbetar vi intensivt och har väldigt roligt! en gång om dagen går vi en PP (pedagogisk promenad) som innebär att vi har fått en uppgift att lösa medan vi går ett varv i staden. sedan får vi också en liten...

Visa hela
Armin

Jensen är en bra skola. ligger centralt och har underbar mat. de flesta lärarna är bra och alltid bra schema.

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin