Studier, fysisk träning & mental hälsa! 


Välkommen till Idrottsgymnasiet Nacka. En skola som startade höstterminen 2022 i nya fräscha lokaler i Nacka Strand. Vi erbjuder Samhällsvetenskapliga programmet, Naturvetenskapliga programmet och Ekonomiprogrammet.

Här kan du kombinera högkvalitativa studier med träning i din egen idrott. Det gör du antingen med någon av våra 15 samarbetsföreningar i Nacka/Värmdö eller på egen hand under två schemalagda träningspass/ vecka. 

Hösten 2023 gör vi en unik satsning på gym-fitness för dig som tränar gym, aerobics, crossfit eller liknande.

Våra elever har valt att satsa både på en idrottskarriär och högskoleförberedande studier och för att lyckas med detta krävs balans i livet. Det vet vi som arbetar på Idrottsgymnasiet Nacka! 

Du måste må bra både fysiskt och psykiskt för att nå framgång i din idrott och med din skolgång och därför jobbar vi dagligen med tre delarna: Studier + Fysisk träning + Mental träning/ Hjärnstark. 

Vårt mål är att ge varje elev en stark utbildning och möjlighet att fortsätta sin satsning inom sin idrott. En satsning som ska pågå långt efter att de har avslutat sina studier.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss för mer information om vår skola och vår filosofi. Du kan också läsa mer på vår hemsida idrottsgymnasietnacka.se


Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsgymnasiet Nacka, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Idrottsgymnasiet Nacka

Program

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Idrottsgymnasiet Nacka.

Hitta till skolan

Idrottsgymnasiet Nacka

Cylindervägen 4
Nacka Strand

 Visa telefonnummer
www.idrottsgymnasietnacka.se


Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Idrottsgymnasiet Nacka, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information