Recensioner av Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Snittbetyg: 4,4

TE17
Lärarna är schyssta (hälsa matteläraren Anders från klass TE17! :) , klassrummen är sköna, skolmaten är helt ok. Eleverna är trevliga. 10/10
MaxD
Skolan är riktigt bra. Trivsamma miljöer, riktigt trevlig stämning och alla är välkomna. Lärarna gör allt för att du ska lyckas. Förutom en riktigt bra utbildning får man 3 riktigt bra år på skolan. Rekommenderas varmt.
Linus
Grillska gymnasium är väldigt hemtrevlig och alla lärare arbetar hårt för hå kontakt med eleverna. Jag har inget negativt att säga förutom småsaker liksom maten eller liknande. Allt känns bra och jag har aldrig upplevt någonting som gett mig ett dåligt intryck.
argasnickaren
sköna lärare, trevliga lektioner, snygga brudar i hallarna och ordentlig utbildning skolmaten är inte det bästa men det finns kärlek i luften och finniga pojkar.
Björn Hjlemstedt
Trevlig skola med bra atmosfär. Två lektioner per dag är ett stort plus eftersom man får mycket gjort per lektion eftersom man inte slutar lektionen direkt efter en genomgång. Rekomender tekniklinjen till folk med mycket intresse för ämnet.
Linus Von Laxnacke
Trevlig skola, lärarna är fantastiska. Rekommenderas starkt till alla.
Alexander
En hemtrevlig skola med trevliga elever och lärare. Teknik programmet är ett roligt program med många kreativa uppgifter och utmaningar. Skolmaten är helt okej och är som de flesta andra gymnasieskolor.
Linus
Bästa skolan i detta universum, jag ääääääälllllssssssskar den med hela mitt hjärta.
1337Pro
Skolan är sjukt trevlig och mysig då den är ganska liten, extremt bra och sköna lärare!
#VitMonsterÄrInteLikaGottSomAllaSäger
Skolan är trevlig och liten. Om man är duktig kan man nog lära känna alla på skolan. Teknik är mycket matte, ganska hardcore, men aja. Den är näjs
Kevin
bra lärare och bra stämning bland lärare och elever.
hacker
Vill ni hacka NASA? Sök till Grillska Teknik linje
hej
Det är ett bra upplägg på lektionerna och man slipper läxor för det mesta, roliga lärare och liten gemensam klass
Peter Brymér
Sjukt härlig skola med bra lärare och bra lokaler. Undervisningen är modern och vi får vara med och bestämma vad vi ska göra på lektionerna bara det håller sig till kursplanen :) Rekommenderar denna skola starkt för man känner sig som hemma och vill verkligen gå till skolan! Programmet i sig gäller det att man är motiverad då det är svår matte, ...
Visa hela
HampusJosserand
Tråkig, oambitös skola med medelmåttiga lärare. Gå bara här ifall du är ett fan av flumm och unga lärare i tjocktröjor som bara pratar om dataspel och internet. Visar barnfilmer på vissa kurser istället för att ha genomgång. Rekommenderar absolut inte till någon med en gnutta ambition.

Medlemslogin