Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Recensioner av Bladins gymnasium

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 6 recensioner.

A
(5)
Det känns som om jag hittat hem. Det år en liten mysig skola i en park med bra nära reaktion till lärarna.
Sofia
(5)
En bra och liten skola där eleverna får det stödet de behöver för att nå önskade betyg. Matkortet är ett plus
Maja
(5)
Härliga lärare och bra undervisning som väcker ens nyfikenhet och vilja att veta mer, och använda sin egen förmåga för att just göra detta!
Beatrice
(5)
Fantastiskt.
Elev, 3:e året på Bladins
(5)
En skola där man blir sedd av sina lärare. De vill att vi ska lyckas och bryr sig om alla sina elever. Skolan erbjuder dessutom läxhjälp under resurstimmar som man frivilligt kan gå till flera gånger i veckan, där lärarna finns till hjälp. Andan i skolan präglas av kompetenta lärare och högpresterande elever. Stort plus är att Bladins inte har ...
Visa hela
123
(2)
Vissa lärare är lata när det gäller att sätta krav på eleverna vissa överdriver detta. Det gäller läxor och rättning av prov men allra viktigast kraven. Kraven på oss elever är inte balanserade, det skiftar mellan väldigt låga och väldigt höga krav.
Anna-Lena Månsson, rektor Kommentar:
Höga förväntningar och att varje elev blir utmanad på sin nivå är viktigt för att nå goda resultat. Jag vill gärna att du vänder dig direkt till mig för ytterligare information så att vi kan utveckla verksamheten på Bladins gymnasium så att den blir så bra som möjligt!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin