Bladins gymnasium i Malmö

Bladins gymnasium är en gymnasieskola vackert belägen i Rönneholmsparken i Malmö. Skolan är inhyst i tre byggnader där huvudbyggnaden är kulturmärkta Rönneholmsgården. Bladins gymnasium är en trygg och attraktiv skola som erbjuder utbildningar av hög kvalitet.

Bladins gymnasium erbjuder två högskoleförberedande program, Samhällsvetenskapsprogrammet och Naturvetenskapsprogrammet. På Samhällsvetenskapsprogrammet erbjuder vi inriktningarna Samhällsvetenskap och Beteendevetenskap. På Naturvetenskapsprogrammet erbjuder vi inriktningen Naturvetenskap.

Höga förväntningar på både elever och lärare

Vi jobbar stenhårt varje dag för att våra elever ska nå de så kallade "21st century skills" med fokus på problemlösning, samarbetsförmåga, kreativitet, innovation och kritiskt tänkande.

Vår undervisning ställer krav på våra lärare men också på eleverna. Hit söker sig de studerande som är ambitiösa, drivna och målmedvetna. Samtidigt är de inte rädda för att ställa krav på sin skola - allt för att att få ut så mycket som möjligt ur sin gymnasietid.

Lärarna är vår viktigaste resurs på Bladins och de finns ständigt tillgängliga för att svara på elevernas frågor eller diskutera något ämne som eleverna funderar på.

Skolan har en aktiv elevkår som anordnar olika event för alla skolans elever, vilket bidrar till Bladinsandan som vi är mycket stolta över.

Skolans språklärare undervisar på sitt modersmål och som elev kan du läsa tyska, franska, spanska, japanska och danska.

Samarbete sker med olika organisationer och föreningar och dessa samarbeten ger eleverna tillgång till EU-rollspel, kurser, föreläsningar, resor, studiebesök m.m. tillsammans med lärarna.

Gör ditt val med omsorg. Är du studiemotiverad och drömmer om en akademisk framtid är det hos Bladins du hör hemma. Kom gärna och skugga en elev en dag och se själv om skolans fina, trygga och studiemotiverande skola är en skola för dig! För Bladins tror på dig!

Är du intresserad och vill veta mer om Bladins gymnasium, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Bladins gymnasium

Välkommen till Öppet hus den 26 januari kl. 17.30.

Föranmälan görs via vår hemsida bladins.se/gymnasium

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2022-01-26    Tid:   17:30 - 19:30

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Bladins gymnasium.

Andel lärare med leg. och behörighet 2020/21

www.bladins.se

Snittbetyg: 4,3

Anonym
Går för tillfället på skolan. Skolan har väldigt många brister, mestadels skulle jag dock säga att det var lärandet. Många lärare har alldeles för höga förväntningar på dig och förväntar sig att du redan ska kunna halva kursen. Matkortet vi får är laddade med 68 kr, det gör det möjligt för oss att äta på väldigt många ställen. Det hade varit ...
Rektor Lina Sandgren Kommentar:
Vi på Bladins gymnasium strävar hela tiden efter att ligga i framkant och säkra varje elevs bästa utbildning! Jag hade gärna velat komma i kontakt med dig för att ta del av din feedback som är viktig för att vi ska kunna vidareutveckla skolan så att den blir så bra som möjligt.
Visa hela
A
Det känns som om jag hittat hem. Det år en liten mysig skola i en park med bra nära reaktion till lärarna.
Sofia
En bra och liten skola där eleverna får det stödet de behöver för att nå önskade betyg. Matkortet är ett plus
Skolrecensioner

För att få mer information från Bladins gymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till Bladins gymnasium
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga