Amerikanska Gymnasiet – Campus Frescati Hage

i Stockholm
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Elever

Välkommen till Campus Frescati Hage i Stockholm!

I en unik miljö i nära anslutning till universitetet öppnar Amerikanska Gymnasiet en ny gymnasieskola med en traditionell “campus-känsla”- liknande den känsla man kan möta på internationella universitet. Amerikanska Gymnasiets campus växer i tre etapper där det första intaget sker i augusti 2023.

Amerikanska Gymnasiet är en svensk gymnasieskola som utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet kombinerar det främsta från det svenska och amerikanska skolsystemet. Skolan vänder sig till dig som är studiemotiverad med ambition att skaffa dig en gymnasieutbildning med internationella fördelar. 

Du får studera I en modern och lugn studiemiljö med inslag från amerikansk high school. Undervisningen sker både på svenska och engelska. Att göra engelskan till en naturlig del av din vardag rustar dig för universitetsvärlden, samtidigt som det skapar förutsättningar för en framtida karriär både i Sverige och utomlands. 

Skolan är formad för att ge elever och lärare så goda förutsättningar som möjligt för att lyckas. Detta inkluderar hela perspektivet från hur skollokalerna är utformade, till hur vi använder litteratur, samt att vi delar in läsåret i tre terminer istället för två. 

Skolan har fått den internationella utmärkelsen ”Apple Distinguished School” vilket innebär att vi är en av 535 skolor i världen som av Apple anses vara ledande skolor i välden när det gäller utveckling av undervisningen. 


Är du intresserad och vill veta mer om Amerikanska Gymnasiet – Campus Frescati Hage, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar på Amerikanska Gymnasiet – Campus Frescati Hage

Öppet hus

Välkommen på öppet hus!

Välkommen till Campus Frescati Hage!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2023-12-09    Tid:   10:00 - 12:00  

Öppet hus

Välkommen på öppet hus!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2024-02-08    Tid:   17:00 - 19:00  

Öppet hus

Välkommen på öppet hus!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2024-05-07    Tid:   17:00 - 19:00  

Program

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Amerikanska Gymnasiet – Campus Frescati Hage.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till skolan

Amerikanska Gymnasiet – Campus Frescati Hage

Frescati Hagväg 9
114 19 Stockholm

Tel: 0763-01 89 18
www.amerikanskagymnasiet.se

Sponsrad