Gymnasievalet

Allt du behöver veta om gymnasievalet

Har du frågor och funderingar om gymnasievalet? Inte så konstigt! Här nedan hittar du informationen du behöver för att få koll på vilka datum du ska lägga på minnet, vad du ska tänka på inför gymnasievalet och annat smarrigt.

Divider

CHECKLISTA INFÖR GYMNASIEVALET

Vad behöver jag tänka på inför gymnasievalet? Spana in vår checklista för att få koll.

Visa checklistan

TIDSPLAN FÖR GYMNASIEANTAGNINGEN

Vilka datum behöver du hålla koll på inför antagningen till gymnasiet? Vi visar dig!

Se tidsplanen

TIDSPLAN GYMNASIEVALET 2017

När sker valet, omvalet, preliminära antagningen och den slutgiltiga antagningen där du bor?

Det vill jag se

ELEVER TIPSAR OM GYMNASIET

Hur ska man tänka kring gymnasievalet? Ta hjälp av två elevers egna tips om hur de tänkte.

Jag vill ha tips

TILL DIG SOM FÖRÄLDER

Börjar det bli dags för ditt barn att välja gymnasium? Här ger vi dig några tips på hur ni kan mötas i valet av gymnasieutbildning.

Visa mig

Senast uppdaterad: 05 jun 2017