Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Framtidens jobb

Framtidens jobb

I denna sektion får du massor av bra tips som hjälper dig på vägen att hitta ditt drömjobb i framtiden! Här finns information och tips om hur du tar dig in på arbetsmarknaden. Läs om allt från praktik, lärlingsutbildningar och sommarjobb till vilka yrken och utbildningar som ger störst chans till jobb i framtiden. Du får även tips på hur du skriver CV för att ha så bra chanser som möjligt att få ett jobb!

Avdelare

HÄR HITTAR DU INFO OM YRKEN I OLIKA BRANSCHER:

Klicka på logotyperna för att läsa mer

Måleribranschens Yrkesnämnd

Fastighetsbranschens Utbildningsnämnd

Trä- och möbelföretagen

Grafx - Läs om Grafisk industri

Naturbruk

Byggare.com

Avdelare

Yrkesutbildning är ett smart val

Yrkesutbildning är ett smart val!

Här kan du läsa mer om varför det är ett smart val att välja en yrkesutbildning. Kolla in info från kampanjen DinTalang.se och få full koll på de möjligheter du får genom att läsa en yrkesutbildning.

Läs mer

Inspiration till ditt gymnasieval

Här får du tips på yrken och vilket gymnasieprogram du ska välja för att kunna jobba i en viss bransch. Få inspiration inför ditt gymnasieval från branschorganisationer!

Läs mer

Här finns jobben

Här finns jobben

Vill du veta vilken gymnasieutbildning du ska satsa på för att ha goda chanser till jobb? Här hittar du information om vilka yrken som ger dig jobb i framtiden.

Läs mer

Praktik/APL

Information om Praktik/APL

Här hittar du information om praktik på gymnasiet. Hur hittar jag en praktikplats? Hur kontaktar jag praktikplatser? Det och mycket annat får du svar på här!

Läs mer

CV-tips

Information om att skriva CV på gymnasiet

Vill du ha mer information om vad ett CV är och hur du skriver ett CV? Klicka dig in här och läs mer. Dessutom får du CV-tips från rekryteraren.

Läs mer

Sommarjobb på gymnasiet

Information om sommarjobb

Här finns det information för dig som vill veta mer om sommarjobb. Var ska man leta? Hur ansöker jag? Och är det något speciellt jag ska tänka på?

Läs mer

Yrkesguiden

Yrkesguiden

Här kan du läsa om massor av olika yrken! Vilket gymnasieprogram ska jag gå för att bli ett visst yrke? Vad gör man i yrket och vad finns det för framtidsutsikter?

Läs mer


Annonser