Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Säbyholms naturbruksgymnasium

Naturbruksskola i Stockholms län

På Säbyholm Utbildningar i Stockholm erbjuder man yrkesinriktade gymnasieutbildningar inom populära yrken och branscher med mycket goda framtidsutsikter. Här kan du läsa Naturbruksprogrammet med inriktningarna Djur och Trädgård. Det finns också flera spännande profiler inom inriktningarna.

Nu i Sollentuna!

Efter 101 år i Upplands-Bro kommun har Säbyholm Utbildningar nu en ny adress. Sedan januari 2013 finns Säbyholm Utbildningar i Häggvik, Sollentuna. Huvudskolan finns i Tunbergsskolans förra lokaler på Häggviksvägen 2 i Häggvik - på betydligt närmre avstånd till de flesta av skolans elever.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Säbyholm Utbildningar

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Byta skola 2012-05-07   My Karlsson Hejsan jag går Naturbruk Djurvård på Slottegymnasiet i Ljusdal. Och jag vill gå inritning häst men eftersom ingen har valt detta i min klass så har jag ingen...
1 Kostnader naturbruksgymnasiet 2009-02-06   Eva Hej, vad kostar internat per termin och kan man få stöd för dessa kostnader? Vad är intagningspoängen till hästinriktningen tror ni?
0 två frågor... 2008-11-28   Linn Karlsson Heej!! Jag går i åttan nu och ska välja gymnasium nästa år. har redan börjat tänka på vilket jag ska ta. Nu undrar jag två saker... 1. om man väljer inriktning hund, kan man bli djursjuk...
Sida:
1


Säbyholm Utbildningar
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin