Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Rosendalsgymnasiet

Rosendalsgymnasiet – en skola med fokus på studier!

Vill du gå på en skola med fokus på studier i kombination med en positiv och stimulerande studietid? Hos oss kan du läsa Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet och Språkintroduktion. Vi har ett stort elevengagemang och en positiv förväntan på varandra. Rosendalsgymnasiet ligger i Campusområdet och vi har ett nära samarbete med flera universitet och organisationer. 

På NA har vi flexibla grupper. Eleverna grupperas i klasser om 20 elever, som en del av sin tid arbetar i 40-grupp. Profiler på NA är: matte-fysik-programmering, tvärvetenskap, hållbarhet, bioteknik.

På SA erbjuder vi tre starka profiler: Sa-Sam, SMIP (internationell inriktning) och SA-beteende.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Rosendalsgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 uppdaterat svar (Antagningsgräns) 2014-07-06   Lisa Hej! Jag undrar om svaret på frågan med rubriken ''antagningsgräns'' har ett uppdaterat svar eftersom frågan besvarades år 2010 eller om svaret fortfarande är ca 220-230 i meritvärde som antag...
1 Betygsättning 2011-07-01   Karin Är det svårare att få bra betyg på Rosendal jämfört med andra skolor i Uppsala som har naturprogrammet?Får det i så fall vara så? Är det...
1 Antagningsgräns 2010-02-08   abcd Det är visserligen så att jag undrar om ungefär hur mycket poäng det krävs för att komma in i Rosendahl. Har hört att eftersom ett mångfald ambitiösa elever söker dit är gränsen ytterst hög. S...
1 Journalistikstudier 2009-01-27   William Hej , jag tcker att Rosendalsgymnasiet verkar vara en toppen skola , men jag undrar om det finns möjlighet att läsa journalistik på skolan ?
Sida:
1


Rosendalsgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin