Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Nya Malmö Latin

Välkommen till Malmö latinskola!

Malmö latinskola är Malmö stads stora satsning på en gymnasieskola med brett utbud och stark estetisk profil. Här skapar Estetiska programmet, Humanistiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet samt gymnasiesärskolan med sina elever en levande skola där konstarterna, media och vetenskaperna möts.

Att ta vara på elevernas passion och drivkraft är viktigt och på Nya Malmö Latin får du därför möjligheten att vara med om att skapa bland annat konserter, teatrar och dansföreställningar. Ta chansen och var med om att skapa nya traditioner i en nygammal miljö! 


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Malmö Latinskola

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Gymnasieval 2014-09-10   ilknur ramadan Hej! Jag ska göra mitt gymnasieval denna terminen och funderar på att söka in i Naturvetenskapsprogrammet på Malmö Latin. Men jag undrar, hur många poäng man behöver för att kunna komma in i...
Visar 1-1 av 1 inlägg


Malmö Latinskola
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information