Välkommen till Malmö latinskola!

Malmö latinskola är Malmö stads stora satsning på en gymnasieskola med brett utbud och stark estetisk profil. Här skapar Estetiska programmet, Humanistiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet samt gymnasiesärskolan med sina elever en levande skola där konstarterna, media och vetenskaperna möts.

Att ta vara på elevernas passion och drivkraft är viktigt och på Nya Malmö Latin får du därför möjligheten att vara med om att skapa bland annat konserter, teatrar och dansföreställningar. Ta chansen och var med om att skapa nya traditioner i en nygammal miljö! 


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Visa alla utbildningar på Malmö Latinskola

Program

Hitta till skolan

Malmö Latinskola

Drottninggatan 22
21141 Malmö

 Visa telefonnummer
latinskolan.malmo.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Tovikan

En utmärkt skola med stor gemenskap och en hel del underbar personal! De estetiska ämnena är i centrum så det är bäst undervisning i dem. Själv går jag musik och det är jätteroligt - man får verkligen utrymme att välja mycket fritt vilket håll inom musiken man vill gå. Ett minus är att kommunikationen mellan somliga grupper på skolan kan vara ...

Visa hela
Dessi

Från sekunden du kliver in på Latin din första skoldag så börjar äventyret. Du kommer vara med om helt otroliga upplevelser, både vardagsgrejer och stora koncerter, och du kommer träffa helt underbara människor. Maten är jättegod, kafeterian har superbra saker och stämningen är på topp. Ge det en chans, du kommer att trivas!

Recensioner
Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information