Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

NTI-gymnasiet Göteborg Kronhusgatan

NTI Gymnasiet Kronhus

Välkommen till oss på NTI Gymnasiet Kronhus! Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ undervisning för framtiden. Vi vet att vår alltmer föränderliga värld kräver vassa kunskaper och våra elever ska kunna leda och navigera i en digitaliserad framtid! Vi är en skola med inriktning mot tech och science. Hos oss kan du spetsa dig inom bioteknik, teknikvetenskap och programmering men vi erbjuder också en bredd i våra individuella val. Vill du bredda din teknikutbildning med entreprenörskap eller lära dig programmering som naturvetare? Hos oss är det möjligt! Vår undervisning är kvalitetssäkrad genom certifieringen Teknikcollege och vi använder samma professionella verktyg som ute i branschen, vilket gör våra tekniker och IT-elever särskilt väl förberedda. Vi har också ett internationellt perspektiv. Vill du läsa ett år på Svenska Skolan i Paris, Madrid eller Bryssel? Göra arbetsplatsförlagt lärande (APL) utomlands? Här får du chansen!

Läget

Våra ljusa och fräscha lokaler finns mitt i Göteborg, med goda kommunikationsmöjligheter och närhet till viktiga samarbetspartners som universitet, företag, organisationer och muséer.

Certifierade utbildningar

Vi satsar på att alltid erbjuda högsta kvalitet, därför är våra utbildningar certifierade för Teknikcollege. Utbildningarna granskas och utvecklas kontinuerligt av oss tillsammans med branschen.

Entreprenörskap 

Vill du bli vår nya SM-vinnare i UF? Hos oss får du möjlighet att spetsa dina entreprenöriella förmågor. Vi arbetar med entreprenörskap och UF-företagande på alla våra program.

NTI Gymnasiet 

NTI Gymnasiet är Sveriges ledande gymnasieskola inom tech, science och IT. På närmare 30 platser runt om i landet gör våra elever sig redo för en digital värld i snabb förändring. I höst är kanske du en av oss. Oavsett om du väljer att plugga vidare eller börja arbeta direkt efter examen kommer du att ha nytta av din aktuella kunskap och erfarenhet från att använda den allra senaste tekniken. Du kommer att vara vaken och observant på ny forskning och heta trender. Forma din egen framtid idag, var med och utveckla samhället imorgon.

Världen är oändlig, vi ser till att dina möjligheter också blir det.

RISE - Research Institutes of Sweden

NTI Gymnasiet ingår i ett partnerskap med RISE, ett svenskt och statligt forskningsinstitut. Det behövs utbildningar som förbereder elever på en snabbrörlig arbetsmarknad som vi inte vet så mycket om, därför är vårt partnerskap med RISE oerhört viktigt för utbildning mot den digitala marknaden. Vi kan ge våra elever rätt förutsättningar för att de i framtiden ska kunna aktiva och ansvarstagande samhällsmedborgare som bygger framtidens samhälle.

“Vi vill bidra till att utveckla och stärka skolan och undervisningen, och som innovationspartner bidrar vi med tillämpad forskning. Målet är att skapa en bättre och mer utvecklad verksamhet, samt möjlighet för skolhuvudmän att använda innovationsprocesser mer effektivt i den egna verksamheten.” – Carl Heath, chef för digitalisering och lärande på RISE. Du kan läsa vidare via denna länk för att få mer information om skolan.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om NTI Gymnasiet Kronhus

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
2 Intagnings poäng 2011-10-28   aadam Hej, jag undrar hur mycket intagnings poäng måste man ha för att komma in på el - teknik linjen?
Sida:
1


NTI Gymnasiet Kronhus
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin