Kungsholmens gymnasium/Musikgymnasium

Kungsholmens gymnasium/Stockholms Musikgymnasium

Kungsholmens gymnasium/Stockholms Musikgymnasium är en populär gymnasieskola i centrala Stockholm. Skolan har en unik mix av utbildningar som alla, på olika sätt bidrar till det som är skolans själ och som utgör en av deras viktiga framgångsfaktorer.

På Kungsholmen kan du läsa:

  • Naturvetenskapsprogrammet på svenska eller engelska
  • Samhällsvetenskapsprogrammet på svenska eller engelska
  • Ekonomiprogrammet på engelska
  • Humanistiska programmet på svenska
  • Naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet med körsångsprofil
  • Språkintroduktion

Eleverna är studiemotiverade och får möjlighet att utveckla sin fulla potential med stöd av en professionell lärarkår. Skolan präglas av mångfald och tolerans och trivseln och tryggheten är hög. Skolan har en mycket aktiv elevkår med ett rikt idrotts- och föreningsliv.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Kungsholmens gymnasium/Stockholms Musikgymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 går det skugga en elev på KG? 2016-02-05   Sergei G Hej! Jag undrar om det går att skugga en elev på KG?
0 Ib Japan 2014-09-14   hasten Hej. Jag går i nian och undrar om det finns ett IB program i japan, var, och om det finns platser/ när man ska söka isåfall? vad heter skolan?
0 IB 2014-09-14   ovetande Kan en gå IB i t.ex. Japan första året, eller måste en vänta till andra?
0 Söka från USA 2014-04-08   Johan Hej, Jag har en dotter som kommer gå ut 10 klass i High School i USA nästa år. Vi kommer då flytta hem till Sverige och hon ömmar börja gymnasiet el IB linjen. Vilka krav ställs för behörighet...
0 Intagningspoäng 2013-08-14   Klara Hej, jag är intresserad av att börja på Kungsholmen och läsa humanistiska med inriktning språk. Hur höga betyg behöver man för att komma in? Jag ska börja nian om en vecka och när jag slutade ...
0 Gymnasieval 2011-03-06   Jessica Hej!Jag är en femtonårig tjej som ska välja gymnasium. Eftersom att jag gärna skulle vilja gå humanistiska med inriktning språk så finns det inte så...
0 Börja direkt på matte & engelska B? 2010-08-19   Erica Hej! Jag går nu i nian och kommer antagligen läsa a-kursen i engelska och matematik redan i år. Då undrar jag om det finns någon möjlighet att direkt bör...
6 Intagningspoäng 2009-01-31   Lukas Hej, jag heter Lukas och går i 8:an i balingsnässkolan. Jag undrar hur höga betyg man behöver för att komma in till den här skolan.
Visar 1-8 av 8 inlägg


Kungsholmens gymnasium/Stockholms Musikgymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information