JENSEN gymnasium Malmö

JENSEN gymnasium Malmö

Hos JENSEN i Malmö har du tre roliga och utmanande år framför dig. Du möts av stöttande och engagerade lärare varje dag som hjälper dig med din utbildning och ger dig ett försprång inför nästa steg i livet. Oavsett om du vill jobba, plugga eller starta ett eget företag efter studenten är du väl förberedd efter att ha gått på JENSEN i Malmö!

Du hittar JENSEN gymnasium på Västergatan 45.

Träning för verkligheten

Träning för verkligheten är vårt utbildningskoncept och betyder att skolan vill att eleverna ska få kontakt med både arbetslivet och med universitet och högskolor redan under gymnasietiden. Detta sker genom JENSENs samarbete med företag och universitet och genom verklighetsbaserade case.

Digitalt lärande med Chromebooks och Google Apps

För att eleverna ska få ut det mesta och det bästa av lektioner, läxor och arbeten så får alla elever varsin Chromebook att disponera under hela gymnasietiden. En Chromebook är en laptop utvecklad av Google och här jobbar du med Google Apps. JENSEN arbetar väldigt mycket för att ligga i framkant när det gäller IT. Detta gör att det både blir roligare och förenklar samarbetet lärare och elever emellan.

Lär dig om entreprenörskap och företagande

JENSEN jobbar mycket med att väva in entreprenörskap och Ung Företagsamhet i undervisningen på ett väl genomtänkt sätt under hela din gymnasietid. Efter att ha gått på skolan har du de kunskaper som behövs och är väl förberedd för att kunna starta och driva ditt eget företag.

Engagerade och kompetenta lärare

JENSEN gymnasium i Malmö är en trygg skola där du blir sedd och får den hjälp du behöver med ditt skolarbete. Eleverna på JENSEN i Malmö säger ofta att det är den nära kontakten med lärarna och den trygga atmosfären som är allra bäst med skolan. Du får undervisning av kompetenta och engagerade lärare och du har en lärarcoach som stöttar just dig att nå dina mål.

Må bra för att prestera bättre

På JENSEN i Malmö är det väldigt viktigt att må bra! Det betyder att idrottsmöjligheter, pedagogiska promenader och mental träning är en del av vardagen på skolan. JENSEN tror på att en aktiv livsstil och en hälsosam kost underlättar skolarbetet och din personliga utveckling.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om JENSEN gymnasium Malmö

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 merit 2023-03-25   aima khan hur mycket merit behöver man för att komma in på jensen gymnasium natur?
Visar 1-1 av 1 inlägg


JENSEN gymnasium Malmö
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information