Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Hermods Gymnasium

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra på Gärdet


Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra finns i moderna lokaler på Värtavägen 65 precis intill Gärdets T-banestation på röda linjen. Skolan vänder sig till elever från hela Stockholm som är öppna, toleranta, ambitiösa och som önskar engagera sig i viktiga samhällsfrågor.

Få en helhetssyn och lär dig av de bästa lärarna

Vi tror på att du kan lära för att överträffa dina mål och utvecklas som person. Därför ser vi till att du får tydliga strukturer i dina studier, och alltid närhet till dina lärare, mentorer och andra duktiga pedagoger som finns där för att motivera dig. Vi erbjuder också extra hjälp med dina studier som t.ex. stöd tider med lärare eller en studio sal med speciallärare.

KLARA Östras utbildningar förbereder dig för både högskolestudier, jobb och vuxenliv. Vi har ett gemensamt fokus på globala frågor, internationella relationer och skolutbyten. Skolan förbereder dig också för att verka och leva i ett hållbart globalt och lokalt samhälle, med socialt ansvar och omtanke om varandra.

Idrott på Hjorthagshallen

På Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra har du idrott på Hjorthagshallen, intill nya Hjorthagens idrottsplats. Hjorthagshallen är en fullstor idrottshall där har vi tillgång till moderna träningslokaler med både gym och idrottshall.

Programutbud

Hos oss kan du läsa högskoleförberedande gymnasieprogram:

● Ekonomiprogrammet (Juridik, Ekonomi)

● Samhällsvetenskapsprogrammet (Beteendevetenskap)

● Naturvetenskapsprogrammet (Naturvetenskap)

Är du intresserad och vill veta mer om Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 MERIT 2019-04-12   Vendela schilman Hej. Jag undrar vilken merit som behövs för ekonomi och samhälle. MVH Vendela
0 form av boende 2017-06-25   anonym jag undrar ifall ni hjälper till med eventuellt elevboende/lägenhet. Eller är det något eleven får fixa själv?
1 SL Kort 2015-07-03   Melisa Hej, Jag undrar får man SL kort om man bor långt ifrån skolan?
1 Antagningspoäng? 2012-10-08   Michelle Sandberg Vilket merit värde behövde man minst ha när man ansökte VT-12? Skulle verkligen uppskatta svar inom kort
Sida:
1


Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Östra
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin