Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

GTI:s gymnasieskola

På GTI får du en bra utbildning av behöriga och engagerade lärare. Skolans jobb är att stötta dig i ditt lärande och din utveckling så att du efter tre år är redo för universitetet.

Studiero i klassrummet är viktigt för att elever ska lära sig mycket och få höga betyg därför prioriterar GTI studieroarbetet. Det innebär bland annat att lärarna samlar in elevernas mobiltelefoner på lektionerna och har tydliga regler.

För att du ska lära dig så mycket som möjligt behöver du engagerade kunniga lärare som gör undervisningen intressant, alla lektioner på GTI är lärarledda. Lärarna varierar undervisningen, vilket betyder att varje lektion är planerad så att den innehåller flera olika moment där eleverna använder olika sinnen och tränar olika förmågor.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om GTI:s gymnasieskola

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Dator 2014-10-01   Abdi Hej Får man data när man börjar skolan? Eller man bara matkort.
1 För lätt? 2014-01-15   Hugo Tjena! Såg att det var 160 i intagningspoäng förra året till alla linjer förutom NV. Just nu har jag över 250 och ändå en termin kvar. Kommer jag kunna utmana mig själv i er kurs om samhällsve...
0 Intagningspoäng 2013-01-27   Emmy Hur många poäng krävs för att komma in på Samhällslinjen? PS. Har ni något elevboende i anslutning till skolan?
0 Nv Gti 2012-04-08   granaden vad händer om man har mer än vad som behövdes (det vill säga om man har mer poäng än förra årets intagningspoäng)??
5 Intagningsp 2010-06-07   VIKTIGT POÄNG Hej jag undrar vad ni har för intagningspoäng just nu på NV? Om man kan komma in med lägre poäng ungefär 15 p? Och om ni har fyllt NV klassen med elever eller om det inte är fullt än?
1 intagningspoängen 2009-02-24   Johanna Jag undrar vad det var för intagningspoäng på GTI förra året.
Visar 1-6 av 6 inlägg


GTI:s gymnasieskola
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information