Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

Om Bladins gymnasium... - Forum

2009-06-23 11:09   Susanne
Vad är det bästa med Bladins gymnasium (Malmö)? Har ni baler och banketer? Är det sant att Bladins skall flyttas till en annan plats, för ombyggnad och kommer ni tillbacka igen? Reser ni mycket? Hur är eleverna, om: samanhållning mellan varandra? förekommer det någon utfrysning? Arbetar ett vis antal elever i små grupper, i olika ämnen? Finner man lät varandra,som kompisar och klasskamrater? Tar lärarna tid för eleverna och hjälper? Om man har valt en linje att läsa får man även tilläggs val?

RE: Om Bladins gymnasium...
2009-06-24 18:31   Martin
Det bästa med Bladins är givetvis individuellt, men det som brukar lyftas fram är att eleverna når mycket goda studieresultat och får mycket stöd av sina lärare samt att eleverna har god sammanhållning. Vi har en årlig lärarmiddag och nästa år kommer alla elever som går på en friksola i Malmö erbjudas deltagande i en bal. Det är endast grundskolan och IS som ska flytta till gamla Kronborgsskolan. Gymnasiet blir kvar i sina nuvarande lokaler. Resor förekommer under alla tre åren, men jag kan inte svara på vad du tycker äör mycket. Det är extremt god sammanhållning mellan eleverna. Vi har inte haft något fall av mobbing eller utfrysning sedan jag arbeta på Bladins (7 år sedan). Vi arbetar aktivt med att motverka "dåligt" beteende. Undervisningen är varierande men klasserna har ca 20 elever och i moderna språk ca 14 i genomsnitt. Elever i år 1-3 umgå med varandra och mellan programmen. Det finns en rad olika kurser att läsa och du kan få fulla meritpoäng på Bladins.

Bladins gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information