Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Anna Whitlocks gymnasium

En stor skola med välkomnande stämning

Anna Whitlocks gymnasium är en varm, kreativ och modig skola. Vi erbjuder dig fem högskoleförberedande program och elva inriktningar.

Vi är Stockholm stads största gymnasieskola med cirka 2200 elever. Vårt arbetssätt innebär att vi ständigt utvärderar och utvecklar undervisningen för att du ska kunna ta dig vidare i ditt lärande – så kallad formativt arbetssätt. Våra ledord är bildning och innovation för en hållbar framtid.

Skolbyggnaden är en stor byggnad i sten från 1926 och består av fyra flyglar som omsluter en innergård. Biblioteket på Anna Whitlocks gymnasium hittar du på entréplanet. Som elev är du välkommen att studera på egen hand eller tillsammans med klasskamrater. Med utbildade kockar och serveringspersonal erbjuder skolrestaurangen dig varje dag en varierad, näringsrik och god lunch, inspirerad av det gröna köket. Vi lagar all mat från grunden med naturliga råvaror och utan halvfabrikat. I vårt café kan du köpa hållbart producerat mellanmål och fika. 

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Anna Whitlocks gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Koreanska eller kinesiska en möjlighet? 2021-01-02   Micke Undrar om det finns möjlighet till asiatiska språk på/inom skolans ramar?
0 öppethus 2020-12-04   Maria Ali Hej jag undrar när ni har öppet hus eller om ni ens har pga corona?
0 Öppna hus & informationskvällar 2020-08-22   Isabelle Hej! Vilka datum kommer ni ha öppna hus och informationskvällar 20/21?
0 Min son vill gå teknik o hur många är pängen taa komma in ingfär tack 2020-01-29   lula Hej Min son vill gå teknik o hur många är pongen att komma in ungefär tack
0 Estet dans 2019-08-05   Martina Hej! Vad krävs för att söka estet inriktning dans. Min dotter är intresserad av att söka till nästa höst 2020
0 Inlämningsuppgift inriktning design 2019-05-14   KA Hej, Min dotter tänkte ändra sin ansökan till det slutliga valet. När man tittar på den preliminära antagningen till natur design tolkar jag det som att det redan varit en utvärdering av inläm...
0 Blockschema 2019-01-30   Lena Jag var på öppet hus i går och har två frågor. 1. Förstod på några elever att detta med blockschema kan bli lite tokigt om någon lärare är sjuk eller om man har ett evenemang som är under en h...
0 Öppet hus 2018-09-05   Mo Hej, vilka datum har ni öppet hus? Mvh Magnus
0 Sam beteende 2018-01-19   Roger Hej! Hur många elever planerar ni ta in till Sam beteende? Hälsningar Roger
2 ekonomi inr ekonomi 2018-01-18   george Hej! Jag undrar nu, om nu ska skulle vilja välja ekonomi inr ekomoni, vad är då antagningspoänget?
1 Antagningspoäng? 2017-12-04   anna.h.nordstrom@gmail.com Hej! Vår son funderar på Sam-programmet med beteendeinriktning. Går det att säga på ett ungefär vad antagningspoängen kommer att bli till hösten 2018? Hälsningar, Anna Nordström
1 Idrott 2017-10-13   Emil Var kommer idrotten bedrivas?
Sida:
1


Anna Whitlocks gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin