Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Om skolan

En stor skola med välkomnande stämning

Anna Whitlocks gymnasium välkomnar dig till en kreativ och modig skola. Här drivs vi av energin och tilltron till allas möjligheter att göra skillnad. Våra ledord är bildning och innovation för en hållbar framtid.

Vi är Stockholm stads största gymnasieskola med ca 2100 elever. Vi erbjuder fem högskoleförberedande program med flera inriktningar och profiler, bland annat Life Science och Design. Vi har också ett introduktionsprogram - IMA med specialpedagogisk profil.

I moderna undervisningslokaler, några hundra meter från Stadshuset på Kungsholmen, undersöker våra lärare och elever hur vi utformar ett framtida hållbart samhälle, med hjälp av vetenskap, estetik och digital teknik.

På skolan finns ett väl utbyggt elevhälsoteam och ett skolbibliotek som integreras i undervisningen.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Visa alla utbildningar på Anna Whitlocks gymnasium

Program

Hitta till skolan

Anna Whitlocks gymnasium

Hantverkargatan 29
11221 Stockholm

 Visa telefonnummer
annawhitlocksgymnasium.stockholm.se


Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 17 recensioner.

Hilda
Jag går i första året på AW och kan säga att jag är ganska nöjd med mitt val. Först när jag började var det hemskt, inte skolan utan klassen. Klassen gick ihop väldigt snabbt och blev väldigt grupperad redan från dag 3. Dock har jag hittat vänner. Annars är skolan väldigt bra, maten är god (många säger att den inte är det, men jag tkr det från a...
Visa hela
Naturare
Många trevliga lärare och personal. Helt OK mat annars finns ett fräsch Café om man inte tycker om vegetarisk lasagne. På Anna får man inga löpande betyg på uppgifter utan man får feedback. Det kan vara super tydlig och ibland inte alls. Rekommenderar att du hela tiden frågar dina lärare vad du behöver bättra om du vill nå högre betyg annars slu...
Visa hela
Elev
I början av året ångrade jag mig och funderade på att byta skola, men jag stannade kvar och det valet var nog ett av de bästa jag gjort. Lärarna är supersnälla och de flesta är bra på att ge feedback. Maten är sådär, men jag är nog en av de få som tycker det. All in all är det en skitbra skola och jag skulle verkligen rekommendera den.
Recensioner
Skolrecensioner
(3,8)
Baseras på 17 recensioner.
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information