Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Almåsgymnasiet

Välj Almåsgymnasiet - gymnasieprogram som leder till jobb

På Almåsgymnasiet i Borås finns spännande yrkesutbildningar som leder direkt till jobb eller vidare studier på högskola och universitet. Utveckla dina talanger inom ett program som du är intresserad av. Här kan du läsa program som leder dig till jobb som exempelvis konferensvärd, barnskötare, säljare, florist, frisör, undersköterska, kock eller konditor.

Möjlighet till högskolebehörighet på alla program

På Almåsgymnasiet studerar du det som du vill jobba med. På alla program får du dessutom högskolebehörighet och på vissa program även särskild behörighet. Skolans program omvandlar teori till praktisk kompetens och leds av engagerade lärare som själva har arbetat inom ditt yrkesområde. Du kan delta i tävlingar, testa på UF-företagande och göra praktik i andra länder. Efter tre år på Almåsgymnasiet är du redo för yrkeslivets utmaningar!


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Almåsgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Meritvärde 2017-01-09   Valentina llukaci Vad är den lägsta meritvärdet man måste ha för att komma in på barn och fritid?
1 Betyg 2016-05-14   Mai Hej! Jag undrar om ..... Vilka betyg måste man ha för att komma in?
1 Heej 2016-01-25   25/01-15 Heej! Ja ska söka till bagare-linjen o jag undrar hur mycket poäng man behöver ungefär gemnosnittligt?? Tack i förhand!
0 Poäng 2014-07-25   Dumbledore Hej, jag ska välja gymnasium nästa år och undrar vad man måste ha för poäng för att komma in på hantverks linjen med inriktning design, tack på förhand
1 Poäng för att komma in på resturang 2013-11-20   rebecka Hejdär! Jag undrar vilken som är lägsta poäng för att komma in på restaurang och livsmedel nästa år. Tror du man kommer in om man har över 202 i poäng?
1 Antangnings poäng 2013-05-06   troll Hej jag hade tänkt mig att gå på hotell och turismprogram men inte förän ett år till så jag undrar vad antagnings poängen är för det detta året?
1 Resturang 2013-03-29   marcus Hej Vad är det lägsta att komma in på resturang och livsmedel på almås? Tacksam för svar.
0 Betyg 2012-10-04   Rose Vilka betyg måste man ha för att komma in?
0 Öppet hus 2012-01-05   Felicia Hej! Jag undrar när det är öppet hus. Tacksam för svar... :)
1 hej 2011-03-06   Nina Hur höga intagningspoäng är det på stylist, hår och make up linjen?
2 Hej 2010-11-19   Yasmine jag undrar om man får gå ut och praoa mycket när man går omvårdnad? Ska börja på gymnasiet nästa år
1 hej 2010-05-28   joseefine jahanshahi hej jag ska inte börja gymnasiet först nästa år men undrar vad ni har för intagnings poäng för omvårdnadspogrammet Mvh josefine
0 Omvårdnadsprogrammet 2009-07-28   dello isa Hej ja ska börja på almås nu på OP jag undrar ba hur ni ska dela klasserna blir de 2 sos klasser och 2 vanlig vård klasser eller?
Visar 1-13 av 13 inlägg


Almåsgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information